Satser på Oppdal

BoligPartner har inngått et samarbeid med eiendomsutvikler Quartett og satser nå stort på fjellhytter på Oppdal.

Med sin sentrale beliggenhet i Midt-Norge, mellom Dovrefjell og Trollheimen, finner du Oppdal. Her kommer du tett på fjellet og hver årstid har sin egen sjarm. Bygda har lange tradisjoner for vintersport med milevis med langrennsløyper og tre fantastiske alpinanlegg - dette gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære skidestinasjon. Samtidig er Oppdalsregionen like aktiv i sommerhalvåret, og mulighetene er mange.

Nå satser BoligPartner Trondheim på Oppdal. Sammen med BoligPartner-forhandler Eiendom i Fokus, som dekker områdene rundt Molde og Kristiansund, er det nå inngått et samarbeid med eiendomsutvikler Quartett Fritid. Det gjør at du kan skaffe deg din drømmehytte på fjellet, enten på Gjetberget Hyttetun eller på Stavåløkkja.

Vi spanderer interiørarkitekt
For alle som signerer hyttekontrakt med oss før desember 2019, spanderer vi hjelp til innredning av hytta fra en interiørarkitekt, til en verdi av 50 000 kroner.

Hyttefeltene
Quartett Fritid og BoligPartner har, i tillegg til BoligPartners egne tomteområder på Skarvatnet, tomter på to forskjellige hyttefelt i Oppdalsregionen.

Gjetberget hyttetun:
Gjetberget ligger ved inngangen til Gjevilvassdalen, på «solsiden» av dalen og med utsikt mot Storhornet, Munkvold, Dindalen og Hornlia. Med sin flotte og lune beliggenhet er dette ansett som et av Oppdals flotteste hyttefelt.

Stavåløkkja hyttefelt: Kun ti minutter unna Oppdal skisenter ligger Stavåløkkja hyttefelt. Med sin solvendte beliggenhet litt oppe i lia får du en fantastisk utsikt over fjell og dal - til en fornuftig pris.

Bestill gjerne vår hyttekatalog, eller ta med deg et eksemplar fra standen vår - vi gleder oss til å hjelpe deg å realisere hyttedrømmen. 


Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kontakt oss
Ta kontakt med hyttekonsulent Even Bolme i BoligPartner Trondheim eller Ole Anders Lund fra Eiendom i Fokus  for mer informasjon om hyttemulighetene på Oppdal.