Bygg nytt hus – få med interiørhjelp på kjøpet

Inngår du kontrakt for bygging av ny enebolig med Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS innen 2018, får du gratis hjelp av en dyktig interiørarkitekt med på kjøpet.

Det er mange valg som skal tas når drømmehuset bygges. Hvordan ønsker du at vegger og gulv skal være, hvilke fliser passer huset best og hvilke farger skal du velge på de ulike rommene? Hvordan skal du sikre at alt harmonerer godt sammen og at du får det hjemmet med den lunheten som gir deg den følelsen du ønsker deg?

Gratis interiørhjelp

Byggmestrene Ulsund & Lindseth vet hvor viktig disse valgene er for deg. Nå kjører de derfor en egen kampanje, i tett samarbeid med interiørarkitekt Emma Flaat Liljefjell i firmaet LiljeCon i Trondheim. Alle som signerer kontrakt med forhandleren innen utgangen av 2018, for bygging av ny komplett oppsatt enebolig, får gode råd og hjelp av interiørarkitekten med på kjøpet. Hun gir deg en farge- og materialplan for vegger, gulv, tak og lister i hele boligen, inkludert tegninger med beskrivelser til håndverkere samt priser på gulv, fliser, tapeter etc. Verdien på denne pakken er 32.000 kroner, inklusiv mva. 

 

Interiørarkitekt Emma Flaat Liljefjell gleder seg til å hjelpe BoligPartner-kunder med tips og råd. FOTO: Privat

Ta kontakt for info

Salgsleder i Byggmestrene Ulsund & Lindseth, Kurt Even Lindseth, håper mange vil sette pris på dette ekstra kampanjetilbudet. Nå håper han at du tar kontakt for en uforpliktende husprat.

-Kanskje har du allerede en tomt du ønsker å bygge hus på? Uansett håper vi at du kontakter oss så kan vi sammen se på aktuelle tomteområder, husmodeller og priskategorier, forteller Lindseth. Han understreker at kampanjetilbudet kun gjelder for kjøp av komplett, oppsatt enebolig (ikke råbygg) Signering av kontrakten må gjennomføres innen 2018. 

Gleder seg til å hjelpe

Interiørarkitekt Emma Flaat Liljefjell gleder seg veldig til å hjelpe nye BoligPartner-kunder. 

-Jeg vet at Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS strekker seg langt for sine kunder, og de leverer flotte boliger av høy kvalitet. Dette er verdier jeg setter høyt hos en samarbeidspartner. Dette samarbeidet gir meg en unik mulighet til å få være med helt i startfasen av byggeprosjekter. Å få komme inn så tidlig er en stor fordel siden det gir meg en mulighet til å komme med mine forslag før boligen skal bygges. Dette vil gi kunden en mer skreddersydd løsning helt fra starten, forteller Emma. 

Hun sier videre at det å bygge drømmeboligen ofte kan være utfordrende for mange da det er vanskelige valg som skal tas. 

- Jeg kan hjelpe kunden ved å veilede de gjennom denne prosessen og kanskje tenke på ting som kunden selv ikke har tenkt på. Jeg kan b.l.a. hjelpe til med valg av farger, materialer, belysning, møbleringsplan, kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger – alltid med høyt fokus på funksjon, varighet og helhet i boligen, sier hun. 

Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS er BoligPartners forhandler i Namsos. De holder til i sentrumsnære lokaler i Gullvikveien 15.

-Vårt mål er å levere nye eneboliger og leiligheter av høy standard og kvalitet med fokus på presisjon i alle ledd, forteller salgsleder Kurt Even Lindseth. Han legger til at de i tillegg til å selge eneboliger, utvikler nye boområder i Namsos og omegn bestående av nøkkelferdige hus og leiligheter. 

Ansatte hos Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS i Namsos

Interiørbilder fra Liljecon

Her er noen bildeglimt fra hjem som interiørarkitekt Emma Flaat Liljefjell i firmaet Liljecon har bidratt med innspill og råd til huseier. Svipe for å se flere bilder. FOTO: Liljecon