Realiser hyttedrømmen i vakre Alta

Med både skog, vidde, kyst- og fjellandskap er nordlysbyen Alta et fantastisk sted å tilbringe fritiden din. Ta kontakt med oss i Presis Bolig AS – vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm i hele Finnmark.

Det er vi i Presis Bolig AS som er BoligPartner sin forhandler av hytter i hele Troms og Finnmark. Er du en av dem som drømmer om å sitte inntil hytteveggen en klar vinternatt mens nordlyset danser på himmelen? Kanskje du også elsker friluftslivet med fjellvandring, scooterkjøring, sykling og fisking? Hvorfor ikke bygge hytte i Alta, så kommer du enda tettere på friluftslivet og kan ta velfortjent fri fra hverdagen hjemme.

Hvilken hytte passer deg?

BoligPartner har et bredt og spennende utvalg av hyttemodeller. Enten du liker tradisjonelle og klassiske hytter med torvtak og hems eller du tenker mer moderne og ønsker noe nyskapende og innovativt – så finner du en hytte som passer deg hos BoligPartner. Alle hyttene kan tilpasses slik at de dekker deres behov og passer på tomta.

- En ny hytte er ditt fristed i hverdagen. Vi i Presis Bolig kan levere nøkkelferdig hytte til deg med de endringene og med den leveransen du ønsker. Det er også mulig å kjøpe hytta som råbygg, hvis du ønsker å gjøre resten av arbeidet med hytta selv. Dette bestemmer du, forteller daglig leder i Presis Bolig Thomas Henriksen, som håper du tar kontakt for en uforpliktende prat om mulighetene.

Ta kontakt med oss

Presis Bolig AS er din BoligPartner-forhandler for hytter i Troms og hele Finnmark

-Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er klare til å høre mer om din hyttedrøm, forteller Thomas Henriksen. 

 

Her kan du se noen av våre mest populære fjellhytter

Bestill gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker