Nye krefter inn i Apland og Heibø

Liridon Ramaj er ny eier og daglig leder hos BoligPartner sin erfarne forhandler Apland og Heibø i Porsgrunn. Nå gleder han seg til å føre selskapet videre og realisere mange nye boligdrømmer.

De erfarne etablererne Bjørn Apland og Sigurd Heibø trekker seg nå tilbake fra selskapet. Til å lede driften videre står Liridon Ramaj, som allerede har god kjennskap til BoligPartner sin forhandler i Porsgrunn.

-Jeg startet mitt samarbeid med Apland og Heibø for ti år siden. Vi har jobbet tett sammen og etter min byggmesterutdannelse ved Teknisk Fagskole har jeg vært med firmaet som underentreprenør, forteller Ramaj.

Gleder seg til fortsettelsen

Nå er Ramaj klar til å løfte selskapet videre og fortsette det gode arbeidet.

-Kontoret vårt er på samme sted som tidligere; Moen 12 i Porsgrunn. Jeg ønsker alle velkommen innom oss for en helt uforpliktende boligprat. Vi har spennende planer fremover og er klare til å gi kundene våre god informasjon om både priser og muligheter, forteller Ramaj.

Ved å tilby spennende prosjekter med Husbankfinansiering, ønsker han at enda flere skal få muligheten til å flytte inn i noe som er helt nytt.


NYE HUS: Liridon Ramaj er ny eier og daglig leder i Apland og Heibø. Nå gleder han seg til å bygge nye flotte hus og prosjektboliger for kunder i salgsområdet til kontoret i Porsgrunn.