Kom og opplev Svøo boligområde i Hemsedal!

Kom og se hvor fint du faktisk kan bo, med utsikt mot Hydnefossen og solgang hele dagen. Vi i ByggTeam AS er stolte over å kunne invitere til visning på Svøo Boligområde, der vi nå er i gang med salget av byggetrinn 2. Visning holdes 29. august fra 17.00-19.00.

 

Meld deg på visning

Kontakt gjerne boligkonsulent Marit Løken hos Bygg Team via SMS og meld deg på visningen 29. august.

Vi svarer deg også på alt du måtte lure på angående dette boligområdet og leilighetene vi nå skal gang med å bygge. Bare ta kontakt! 


Om prosjektet

Byggetrinn 2 på Svøo i Hemsedal består av en firemannsbolig som inneholder store, romslige og toppmoderne leiligheter med sporty uttrykk.

Leilighetene som skal bygges har store vinduer som tar vare på den flotte utsikten og romslig planløsning. Her får du et godt hjem med god ettermiddagssol på terrasse og balkong. Det vil være lekeplass rett i nærheten av leilighetene. 

Gode turmuligheter rett utenfor døra

Med Hemsedal sitt vakre naturområde rundt veggene, kan du oppsøke gode naturopplevelser året rundt. Her er alle sesongene like vakre, stemningsfulle og fulle av muligheter. Kom på visning og se selv hvor fint dette boligområdet ligger. 

Av sommeraktiviteter kan vi nevne fiske, sykling, elvesnorkling, klatring, ridning og kano. Av vinteraktiviteter finner du blant annet langrenn, slalåm, randoné, hundekjøring, isklatring og snøscooterkjøring. Hemsedal sentrum ligger kun 5 km unna og nærmeste dagligvarehandel er kun 1,2 km unna.