Din Bustad inviterer til gratis tid med vår sjefsarkitekt i BoligPartner!

Din Bustad inviterer til gratis tid med vår sjefsarkitekt i BoligPartner!

Ynskjer du å byggje nytt hus eller ny hytte med oss i Din Bustad? No gjev vi dei 5 fyrste som tar kontakt, moglegheita til å få gratis tid med erfaren arkitekt.

Einaste du må gjere er å ta kontakt med oss seinast innan 1. februar for å melde deg på.

Vi bookar tid med BoligPartner sin produkt- og arkitektursjef Idar Sambu, som då er klar til å bistå deg i 1,5-2 timer. Møtet vil skje via video. Dykk møter opp i Din Bustad sine lokale i Skreddarhuset, mens arkitekten sitt ved BoligPartner sitt hovudkontor på Hamar.

Ver rask med å ta kontakt, for å sikre deg tid. Ring 96 90 47 88 – innen 1. februar – for booking

Den viktige finansieringa

Når du skal investere i nytt hus eller ny hytte, er det viktig å sikre seg en god finansiering av prosjektet. Vi kan derfor samtidig tilby deg eit møte med vår erfarne styreleiar Halfdan Faleide som har 40 års erfaring frå bank. Han er klar til å gi sine beste råd til deg vedrørande finansiering.

Fordeler med å bygge nytt

Vegard Meland er dagleg leiar i Din Bustad. No ser han fram til gode kundemøter med arkitekt og finansiell rådgjevar.

-Dette er også en flott moglegheit for oss til å møte nye kundar og snakke med dem om fordelane med å byggje nytt. Vi har mange gode råd å dele og ser fram til å svare på spørsmål som bustadbyggjarane lure på, fortelje Vegard Meland. 

-Det er helt uforpliktande å besøkje oss, så vi håpar mange tar kontakt med oss, seier byggjeleiar Torgeir Melheim, som legg til at adressa til Skreddarhuset er Øyane 11. 

 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker