Vi flytter til nye kontorlokaler på Forus - velkommen til oss

Fra 22. mai 2017 finner du oss i våre nye, moderne og meget sentrale kontorlokaler i Stokkamyrveien 13 på Forus. Velkommen innom oss for en hyggelig og uforpliktende boligprat.

- Våre nye lokaler ligger meget sentralt til på Forus, midt i mellom kjøpesenteret Kvadrat og Ikea. Her er det veldig enkelt å finne frem og vi har mange parkeringsplasser like utenfor kontordøra, forteller daglig leder hos BoligPartner Stavanger, Guttorm Skretting.

Kontoret flytter ikke langt. Tidligere holdt de til i Kanalvegen 4 på Forus - cirka tre kilometer unna de nye kontorlokalene i Stokkamyrveien 13.

- Nå blir det enda enklere for våre kunder å komme innom oss, sier Skretting, som er strålende fornøyd med de topp moderne kontorfasilitetene. 

Hos BoligPartner Stavanger møter du ansatte med lang og god erfaring fra byggebransjen. De hjelper deg gjerne med å tilpasse din enebolig slik at den får en optimal løsning for deg og ditt behov. 

- I tillegg er vi en prosjektutbygger som bygger flermannsboliger i ulike størrelser og stiler. Her har du mulighet til å skaffe deg en nøkkelferdig bolig med topp kvalitet, slår Skretting fast.