Velkommen til S B Eiendomsutvikling sin åpningsdag - BoligPartners nye forhandler i Sarpsborg

S B Eiendomsutvikling er BoligPartners nye forhandler i Sarpsborg. Den 1.februar inviteres det til åpningsdag med snorklipping, kaffe, kake og konkurranse om å vinne et hotellopphold for to på Støtvig hotell. Ikke minst vil det bli et helt supert åpningstilbud du bare må få med deg!

I helt nye lokaler i Kirkegata, midt i Sarpsborgs hjerte, finner du Anders Spydevold og Morgan Bjerk. Samlet har de over tjue års fartstid i byggebransjen innenfor salg og ledelse, drift, logistikk og tømrerfaget. Nå går de sammen og ser frem til å tilby BoligPartner-hus i Sarpsborg og Halden.

Du er alltid velkommen innom oss for en uforpliktende husprat sier Anders Spydevold (f.v.) og Morgan Bjerk. 

Offisiell åpning

Den 1.februar blir det offisiell åpning av deres flotte, nyoppussede kontorlokaler i Kirkegata 36 – For de lokalkjente bedre kjent som det gamle «Pizza nr.3»-bygget. Her blir det åpne dører fra klokken 11.00 - 16.00. Hit er alle velkomne innom for en hyggelig og uforpliktende boligprat. På gjestelisten står ordfører Sindre Martinsen Evje, iSarpsborg-leder Marit Bjørnland, administrerende direktør i BoligPartner, Mari Skjærstad, og de lokale samarbeidspartnerne. Det vil også bli servert kaffe og kake til alle som er innom denne dagen.
 
-Vi har allerede satt i gang med å erverve tomter, og nå ser vi frem til å møte alle som drømmer om ny bolig. Vi vet godt hva som skal til for at drømmen skal oppnås, og sammen vil vi lage en plan som kan realisere den. Tillit og kvalitet er våre fokusområder, og det betyr at vi alltid strekker oss etter de gode relasjonene med kunden, leverandørene, grunneiere og alle andre involverte. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, sier Anders Spydevold.
 
Åpningstilbud
 
Om du drømmer om ny bolig nå, har S B Eiendomsutvikling et knallbra åpningstilbud til deg. Alle som signerer kontrakt på enebolig i løpet av februar får baderomsinnredning til en verdi av 75 000 kroner. Ikke nok med det, alle som skriver seg opp på interesseliste på åpningsdagen vil være med i konkurransen om et hotellopphold for to på Støtvig Hotell på Larkollen.

Se alle våre flotte hus

Bestill gjerne vår hyttekatalog. Her gir vi deg masse god inspirasjon, råd og nyttige tips
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker