Velkommen til stor visningsdag på Granumstranda!

Lørdag 9. november kan du oppleve vårt populære boligfelt på en unik måte! Vi inviterer til en utvidet visning med både giveaways, servering, boliginspirasjon og gode råd fra dyktige fagfolk!

Fra 12.00 til 16.00 denne dagen treffer du oss fra BoligPartner Gjøvik på Granumstranda, og vi gleder oss til å vise frem dette flotte boligfeltet som ligger rett ved Gran sentrum, og med utsikt over Jarenvannet. 

Snakk med fagfolk

Samtidig som disse timene inviterer til en hyggelig opplevelse, får du også mulighet til å snakke med dyktige fagfolk om leilighetene/rekkehusene samt kjøpsprosessen. En eiendomsmegler vil være tilstede for å svare på spørsmål om prosessen rundt salg av eksisterende bolig og verdivurdering. 

Opplev leilighetene fra innsiden

Vi har stylet en av de største leilighetene til denne dagen slik at du kan få en reell prøvesmak på hvordan det kan være å bo her på Granumstranda. Kom og "prøve-bo" en liten stund!

Giveaways og servering

Lørdag er en festdag, så vi serverer selvfølgelig boller, saft, kaffe og pølser til alle som vil ha! I tillegg stiller vi med en rekke ulike produkter til utdeling som takk for besøket.  

Vi gleder oss til å se deg!

Gi oss gjerne beskjed om du kommer!

Vi håper på masse besøk under visningsdagen vår, benytt gjerne skjemaet og fortell oss om du kommer. Visningen er selvfølgelig åpen for deg uansett!
Jeg kommer på visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker