Rekordinteresse for Sjusjølia

På kun fire uker ble alle de 14 tomtene i Sjusjølia byggetrinn 1 utsolgt. Siden da har det blitt solgt mange hytter i Sjusjølia.

Drømmer du om en moderne hytte med smarte løsninger, like ved Sjusjøen? Nå har du muligheten til å sikre deg en av de attraktive hyttetomtene i byggetrinn 4 i Sjusjølia. Her kan du realisere din hyttedrøm med en smart og prisgunstig Birkenhytte fra BoligPartner. 

I romjulen 2016 la BoligPartner Lillehammer byggetrinn 1 ut for salg. Responsen ble rekordstor, og allerede fire uker etterpå var alle de 14 første Birkenhyttene solgt. 

- Birkenhyttene er plassgunstige aktivitetshytter som retter seg mot en bred målgruppe. De gir mye plass og valuta for pengene. I tillegg viser responsen vi nå opplever at Sjusjøen som destinasjon er populært, og ikke minst at Birkenhyttene virkelig appellerer til folk, sier hyttesjef i BoligPartner Sten Markussen Krogh.

Se presseomtale av rekordsalget

Hamar Arbeiderblad laget et nyhetsartikkel om rekordsalget på Sjusjølia. Den kan du lese her: http://www.h-a.no/nyhet/ringsak/hytte--suksess