Realiserer boligdrømmer i Lofotens råeste tomteområde

Realiserer boligdrømmer i Lofotens råeste tomteområde

Tenk å kunne bo slik, med sjøkanten rett nedenfor hagen og vakker utsikt over havet og Lofotfjellet. Nå kan vi realisere din boligdrøm her – på vakre Kreta i Kabelvåg.

Er du kjent med Kreta? Dette er et helt nytt boligfelt i Kabelvåg. Her er det frisk sjø og bratte fjell –panoramautsikt og fantastiske friområder. 

Salget er i gang

Vi i BKT Entreprenør AS ønsker å realisere din boligdrøm i dette vakre området. I høst inngikk vi en avtale med utbygger Kreta Eiendom AS om en samlet feltutbygging, og nå gleder vi oss til fortsettelsen. 

-Vi har lagt ut for salg tre flotte eneboliger fra BoligPartner, ferdig prosjektert på tre av tomtene. Allerede er en av disse tre eneboligene solgt. Nå lanserer vi ytterligere 10 moderne eneboliger i kjede i det samme tomteområdet, forteller boligkonsulent Elin Christine Holst.  

Moderne arkitektur

Eneboligene vil ha en moderne arkitektur med gjennomgående løsninger både inne og ute. Med store vindusflater slipper man lyset inn i boligen som gir en romslig atmosfære. Vedovn i stuen vil komme godt til nytte ved kalde vinterdager og skape en hyggelig stemning.

I 1.etasje finner vi hall, 3 soverom, bad/vaskerom, dusj/wc og 2 boder. 2. etasje rommer åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til balkong. Hver leilighet vil ha en tilhørende carport og sportsbod.

Salget er i gang!

Kontakt meg for mer info

Se våre hus til salgs

Her kan du se våre salgsannonser for Kreta i Lofoten. Her har vi valgt ut tre flotte husmodeller fra BoligPartner, men de er kun eksempel på hva vi kan tilby fra vår omfattende huskatalog. Du står fritt til å velge den eneboligen du liker best.

Dette er et helt nytt boligfelt i Kabelvåg. Her er det frisk sjø og bratte fjell –panoramautsikt og fantastiske friområder

Lofotens råeste tomteområde

Nå kan du realisere boligdrømmen på Kreta. Se disse flotte bildene av tomteområdet. Her kan du bygge nytt hus fra BoligPartner. Foto: Ole Johan Wiik / Lofokus AS

Film

Her kan du se film at dette flotte boligfeltet Kreta i Kabelvåg. FOTO: Ole Johan Wiik / Lofokus AS

Nøkkelferdige boliger

Tomteprisen er inkludert og boligene vi selger leveres nøkkelferdig.

Se vår nettside

Utbygger Kreta Eiendom AS har utviklet en egen nettside for området. Vi anbefaler deg å ta en kikk på nettsiden for å studere detaljer og se nærmere på de ulike tomtene. Her finner du også en fantastisk dronefilm av området.

Nettsiden: http://www.kretailofoten.no

Kreta Eiendom AS har selv solgt 11 eneboligtomter på boligfeltet og det første huset er under bygging allerede.

Nærhet til Kabelvåg

Kreta ligger sentralt til og er kun 1,2 kilometer fra Kabelvåg sentrum. I Kabelvåg finner du både dagligvarebutikk, restauranter, lokale butikker, fritidsaktiviteter, barnehager og skoler. På Kreta blir det etablert egen lekeplass, og flotte, grønne fellesområder. På toppen av Kreta ligger det et omfangsrikt tysk forsvarsverk fra 2. verdenskrig som er et av de mange kulturminnene som Lofoten har å by på. 

Bli med på visning

Har du lyst til å vite mer om dette spennende boligområdet og få mer detaljert informasjon om boligene vi skal bygge – ta kontakt med oss i BKT Entreprenør. Vi kan svare på dine spørsmål og tar deg veldig gjerne med ut på visning i området.

For å komme frem til Kreta, er det bare å følge E10 inn til Kabelvåg. Ta til venstre i avkjøringen inn til Finnsnesveien, og deretter tar du til venstre inn til Kretaveien.

 


Hva lurer du på?

Du har sikkert noen spørsmål om mulighetene på Kreta eller kanskje du lurer på priser eller byggeprosessen? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bildegalleri

Her kan du se illustrasjoner fra de ti moderne eneboligene i kjede som vi skal bygge på Kreta