Sunndal Sparebank samlokaliseres med Eiendom i Fokus

Sunndal Sparebank og BoligPartner sin forhandler, Eiendom i Fokus, samlokaliseres i Kristiansund. Sammen tilbyr de nå alle kunder en skikkelig kraftpakke innen bolig og bank.

Sunndal Sparebank har også et strategisk samarbeid med NEM Eiendomsmegling i Kristiansund. Sammen utgjør nå disse tre aktørene et nytt og spennende fellesskap. 

- Dette gir oss en unik posisjon som Kristiansunds "Eiendomshus" midt i sentrum av byen, sier salgs- og markedsføringsansvarlig, Ole Anders Lund, i Eiendom i Fokus. 

Gode synergier

Han mener samlokaliseringen med Sunndal Sparebank og NEM Eiendomsmegling gir gode synergier som bidrar til ytterligere trygghet og oversiktlige løp for kundene. 

-Sammen kan vi bistå med rådgiving og løsninger både for nybygg, rehabilitering, salg av eksisterende eiendom og banktjenester, forklarer Lund. 

Eiendom i Fokus har kontor både i Kristiansund og Molde, og er samlokalisert med Sunndal Sparebank på begge steder. I 2020 omsatte selskapet for om lag 30 millioner kroner, og har planlagte oppstarter som gir selskapet en omsetning på 60 millioner kroner i 2021. Siden etableringen i 2017 har selskapet bygd en betydelig ordrereserve og ved inngangen til 2021 utgjør denne 160 millioner kroner.

Gode nyheter for alle

Tom Johan Dahl er forhandlerdirektør i BoligPartner. Han ønsker Eiendom i Fokus og Sunndal Sparebank lykke til med samlokaliseringen. 

- Dette er gode nyheter for alle hus- og hyttekjøpere, som nå får førsteklasses finans- og byggkompetanse på samme sted. Eiendom i Fokus har siden oppstarten blitt en betydelig aktør i sitt lokalmarked gjennom unikt kundefokus og gode samarbeidspartnere. Vi ønsker lykke til videre og gleder oss til fortsettelsen, sier Dahl. 

Dette blir en styrke

Jonny Engdahl er administrerende banksjef i Sunndal Sparebank. Han gleder seg til fortsettelsen. 

- Samlokalisering med Eiendom i Fokus vil styrke totaltilbudet i markedet til nye og eksisterende kunder. Det vil bidra til å styrke alle samarbeidspartnerne framover i Kristiansund, slår han fast.