Flyttet til nye lokaler

Eiendom i Fokus har flyttet inn i nye lokaler i Nedre Enggate 6 i Kristiansund. Velkommen innom for en hyggelig boligprat. Du treffer dem i 2. etasje like ovenfor lokalavisen Tidens Krav.

BoligPartner sin dyktige forhandler, Eiendom i Fokus AS, opplever en sterk kundevekst. Nå har de styrket laget sitt med nye ansatte innen både salg og drift. Med bakgrunn i dette kom behovet for større lokaler. 

-Vi har derfor flyttet til nyere og større lokaler her i Kristiansund. Du finner oss i 2. etasje i Nedre Enggate 6, like ovenfor Tidens Krav, forteller salg- og markedsansvarlig Ole Anders Lund. 

I tillegg til å bygge nye boliger og hytter, tar Eiendom i Fokus nå også oppdrag innen rehabilitering, påbygg og ombygning. De er også på jakt etter flere tømrere som ønsker å være med på å realisere boligdrømmer, bygge drømmehytter eller bistå med andre snekkeroppdrag. 

-Det er bare å ta kontakt med oss. Vi kan bistå med det aller meste, forteller Ole Anders. Han ønsker alle velkommen innom i deres nye lokaler. 

Velkommen innom i flotte, moderne lokaler i Nedre Enggate 6, Kristiansund

De ansatte i Eiendom i Fokus er godt installert i sine nye lokaler og håper du kommer innom for en hyggelig boligprat. 

Les mer om Eiendom i Fokus

Her kan du klikke deg videre til salgskontorsiden for Eiendom i Fokus.