Bygg med oss - få byggelån til 1 % nominell rente

Lyst til å bygge nytt hus eller hytte? I tett samarbeid med en lokal bank på Nordmøre tilbyr Eiendom i Fokus deg nå et meget gunstig byggelån.

Lokalt samarbeid lønner seg! Nå har BoligPartner sin dyktige forhandler på Nordmøre inngått et tett samarbeid med en lokal bank. Samarbeidet går ut på at alle privatpersoner som bygger seg bolig eller hytte gjennom Eiendom i Fokus får muligheten til 1 % nominell rente, ingen provisjon og etableringsgebyr på 2500 kroner for byggelån. Tinglysning- og offentlige gebyrer kommer i tillegg.

God respons fra kunder

Ole Anders Lund er salgs- og markedssjef i Eiendom i Fokus. Han forteller at mange av deres kunder setter stor pris på denne muligheten.

- Flere av våre kunder har nå fått dette tilbudet og responsen er bra. Kundene synes det er spennende at vi tenker nytt og helhetlig, forteller Lund. 

Et regneeksempel

For et byggelån på cirka tre millioner kroner, kan dette tilbudet fort bety en besparelse på cirka 50 000 kroner, ved byggetid på seks måneder.

- Disse pengene kan man for eksempel re- investere i boligen. Mange ønsker seg teknologi innen smarthuskonseptet og fornybar oppvarming, forteller Lund.

Ønsker du å vite mer om denne muligheten for byggelån? Du er alltid velkommen til å ta en uforpliktende prat med de ansatte i Eiendom i Fokus. De kan også sette deg i direkte kontakt med rådgiver i lokal bank.