Bli med på spennende eiendomsdager - få gratis arkitekt-tid

Ønsker du å bygge nytt hus eller ny hytte? Da bør du benytte denne unike muligheten til å besøke oss og vår arkitekt på Eiendomsdager 17. – 18. oktober 2018. Det er bare å glede seg til masse god inspirasjon og nyttige arkitektråd.

Gratis arkitekt-tid 

Eiendomsdagene foregår i Eiendom i Fokus sine lokaler i Vågeveien 7, Kristiansund. Denne dagen har kontoret besøk av arkitekt fra BoligPartner sitt hovedkontor. Arkitekten er klar til å holde møter med deg som skal bygge med BoligPartner. Nå kan du booke gratis arkitekt-tid. Arkitekten setter av 1,5 -2 timer til deg – så skynd deg med å ta kontakt for å sikre deg tid. Ring 71 66 1000 for booking.

Nyttige råd til deg

Ole Anders Lund er salgs- og markedsansvarlig i Eiendom i Fokus. Nå gleder han seg til høstens Eiendomsdager.

-Dette er en flott mulighet for oss til å møte nye kunder og snakke med dem om fordelene med å bygge nytt. Vi har mange gode råd å dele og gleder oss til å svare på spørsmål som boligbyggere lurer på, forteller Ole Anders. 

-Det er helt uforpliktende å besøke oss disse dagene, så vi håper mange tar turen innom, sier boligkonsulent Hans Andreas Holsen.

På Eiendomsdagene kan du også få innblikk i spennende prosjekter som Eiendom i Fokus har fremover. I tillegg kan du sikre deg god og nyttig informasjon om boliglån og miljølån.

Velkommen på besøk: Boligkonsulent Hans Andreas Holsen (t.v.) og salgs- og markedsansvarlig Ole Anders Lund (t.h.) gleder seg til å møte deg på Eiendomsdagene 17. - 18. oktober 2018.