Norges beste på kundetilfredshet

BoligPartner-forhandler WSI Bygg vant den prestisjefulle prisen for beste kundetilfredshet i hele Norge innenfor enebolig-markedet. Jubelen sto i taket på Askøy når Pia Charlotte Westgaard og hennes kolleger mottok nyheten.

WSI Bygg hadde i Prognosesenteret 2018 kåring en kundetilfredshet-score på utrolige 99 av 100 mulige. Til sammenligning lå snittscoren i hele boligbransjen på 72.

- Det er en fantastisk følelse å vinne en kåring som dette. Dette viser at alt arbeidet vi har lagt ned gir resultater, sier Pia Charlotte Westgaard i WSI Bygg AS.

-En stor tillitserklæring

I dagens samfunn er fornøyde kunder essensielt, og for mange er det kanskje ekstra viktig i boligbransjen. 

-  Vi må ikke glemme at vi forvalter den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet. Det i seg selv er en stor tillitserklæring, og det er vår jobb å innfri kundens forventninger. Vi opplever vår høye kundetilfredshet-score som en stor tillitserklæring fra våre kunder, sier Westgaard, som røper en av suksesskriteriene.

- For oss er det viktig å balansere menneskelig ydmykhet og faglig kompetanse. På den måten mener vi selv at vi oppnår fornøyde kunder.

- Utrolig imponerende

Forhandlerdirektør Tom Johan Dahl i BoligPartner er mektig imponert over jobben som gjøres i WSI Bygg.

- WSI imponerer stort, og de følger opp kunden på en utrolig god måte i både salgs- og byggefasen. I kåringen til Prognosesenteret hadde nærmeste konkurrent en score på 96, noe som viser at WSI med sine 99 poeng tok en suveren seier. Seieren underbygger bare vårt inntrykk av den solide jobben WSI legger ned for å sikre topp fornøyde kunder, sier Dahl.

Mer fokus på prosjekter

Askøy-bedriften har så langt hatt mest fokus på eneboligmarkedet, men fremover ønsker de også å etablere seg som en anerkjent prosjektutbygger.

- Målet er å etablere oss i prosjektmarkedet i Bergen, samtidig som vi opprettholder fult fokus på eneboligmarkedet. I den forbindelse er det interessant for oss å snakke med eiendomsutviklere, lokale grunneiere, investorer og meglere som holder til i vår region, slik at vi sammen kan se på ulike samarbeidsmodeller rundt prosjektutbygging, sier Westgaard.

Om WSI Bygg AS

WSI Bygg AS har siden 2013 vært forhandler av BoligPartner-hus. Og sammen med sine flinke tømrere og underleverandører har selskapet reindyrket kvalitet, design og dyktighet, parallelt med et ønske om å hjelpe sine kunder på best mulig måte. Ikke bare hjelpe kundene med å bygge et hus, men å bygge et hjem for hele familien.