Realiser boligdrømmen på Fonnebust

Drømmer du om å bygge nytt hus på en stor og solrik tomt med utsikt til både fjord og fjell? Se Majo Eiendom sine nydelige tomter til salgs på Fonnebust – et nytt boligfelt i nærheten av Lindås.

Se for deg å våkne til denne herlige utsikten mot Fensfjorden og Masfjordfjellene. Her kan du flytte inn i et nytt, moderne hjem som er skreddersydd til dine ønsker og behov. Tomtene ligger svært solrikt til og er meget romslige med sine 1300 – 1900 kvadratmeter i størrelse. 

Ditt eget naust

Liker du nærheten til fjorden? Kunne sitte nede ved vannkanten mens du lytter til lyden av myke bølger som løfter seg opp på blankslipte svaberg. Kjøper du tomt på Fonnebost får du samtidig muligheten til å få ditt helt eget naust. Eller kanskje du ønsker en båtplass? Du kan få begge deler eller bare en av dem - mulighetene er der. 

Å bo her gir deg nærheten til både gode fiskemuligheter og sjarmerende badeplasser. Eller hva med en herlig fjelltur? Fra hjemmet ditt er det ikke langt til turstien som viser deg vei helt opp til Kolåstoppen. 

Se dronefilm fra tomteområdet

Nærhet til Lindås

Fra boligfeltet på Fonnebust er det kun tre kilometer til tettstedet Lindås. Her finner du Lindås senter med både butikker og nyttige servicetilbud som for eksempel lege, tannlege, kiropraktor og jordmor. I Lindås er det idrettshall, barneskole, ungdomsskole og barnehager. Det er heller ikke mer en 14 kilometer til Mongstad og 28 kilometer til Knarvik.

Hus eller hytte?

Jon Magne Soltveit Gabrielli er daglig leder hos Majo Eiendom AS – BoligPartner sin forhandler på Lindås. Han er stolt av å vise frem dette flotte tomteområdet, hvor du også kan bygge hytte med boligstandardhvis du ønsker.

-Dette feltet er også egnet til å bygge hytter i, da med hus-standard. Beliggenheten tilsier at å ha hytte her er veldig attraktivt og det er ikke boplikt her, slår Gabrielli fast 

Han legger til at boligmarkedet vil i årene som kommer bære preg av strengere krav til dokumentasjon og standard. Boligsalgsrapportene vil i mye sterkere grad enn tidligere takster belyse den tekniske standarden på boligen.

-Dette gjør at vi i årene som kommer antakeligvis vil se et boligmarked der nyere og godt dokumenterte boliger vil være prisvinnende fremfor eldre boliger, mener Gabrielli.

Se våre annonser her

Her kan du se våre salgsannonser for boligfeltet Fonnebust. Ta kontakt med oss - vi har ledige tomter her

Bildegalleri

Boligfeltet Fonnebust ligger naturskjønt til i vakre omgivelser. Bor du her får du nærhet til både fjord og fjell samtidig som Lindås kun er tre kilometer unna.