Hyttevisning - Nå kan du oppleve hyttene våre fra innsiden!

Går du med en drøm om å bygge hytte? Lørdag 9. mars fra 10.00-14.00 kan du få unik inspirasjon til dine hytteplaner, når vi inviterer til visning i to av våre mest populære hyttemodeller, Storstuggu og Gråhø. Visningene finner sted på Røros.

Med kun 10 minutter reisevei imellom, inviterer vi deg til å oppleve to av våre flotte hyttemodeller på en unik måte. Lørdag 9. mars åpner vi dørene på en snart ferdig Gråhø under oppføring og en ferdig bygget og innredet Storstuggu på Røros.  

Unik inspirasjon

Det er noe helt eget å gå innenfor dørstokken på hyttedrømmen fremfor kun å se bilder av de ulike modellene. Det å kunne oppleve atmosfæren, høyden under taket og den gode romfølelsen er til stor hjelp og inspirasjon for valg av type hytte.  

Tidspunkt og adresse for hyttevisningen


KUNDETILPASSET GRÅHØ KAN BESØKES FRA KLOKKEN 10.00-11.00.

Adresse: Pinsti Øst, gnr 58/103. 


KUNDETILPASSET OG FERDIGSTILT STORSTUGGU KAN BESØKES FRA KLOKKEN 12.00-14.00. 

Adresse: Utsikten 9, gnr 132/1861. 


Snakk med oss om ditt byggeprosjekt

Hyttekonsulent Henrik Moen vil være tilstede på begge visningene. Han svarer deg gjerne på det du måtte lure på om hyttebygging med BF Bygg og BoligPartner som samarbeidspartner. 

Se bilder av visningshyttene her

Her kan du få mer informasjon om hyttemodellene

Gråhø og Storstuggu er to populære hyttemodeller som tar vare på hele familien og som gir det beste utgangspunktet for den ekte hyttekosen.
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker