Er du frøsin i skrotten?

Da må du ikke gå glipp av det varme kampanjetilbudet fra våre kontorer på Hamar og Elverum. Kjøper du komplett enebolig før 15. juni 2020, får du gratis vannbårent varmeanlegg med i prisen.

Vi i BoligPartner ønsker at du skal få en fremtidsrettet bolig med fokus på kostnadsbesparende og miljøgunstige løsninger. Kjøper du enebolig hos oss får du med vannbårent varmeanlegg* – uten tillegg i prisen! 

Kampanjetilbudet får du hos salgskontorene på Hamar og Elverum frem til 15. juni 2020.

Vannbåren varme gir en bolig med godt inneklima og jevn lun varme. Det vannbårne varmeanlegget leveres med bereder fra NIBE klargjort for luft/vann-løsning. Anlegget installeres i hele grunnflaten med beboelsesrom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan. Vår samarbeidspartner er Arve Hagen AS.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om kampanjetilbudet vårt!

*PS: Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud.


Vi kan gi deg mer informasjon om kampanjetilbudet

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp av en varmekilde, og som sirkulerer i boligen via rør i gulv eller gjennom radiatorer. Det vannbåren systemet gir en jevn varme i huset, og bidrar til et behagelig og godt inneklima.

Temperaturen styrer du med tradisjonelle romtermostater, eller et sentralt varmestyringssystem. Dermed kan du stille inn temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom. Du får økt bokomfort – og et lavere energibruk.

Vannbåren varme er fint for deg som:

  • Ønsker en jevn og god fordeling av varmen i hele boligen.
  • Ønsker god bokomfort, med lun og behagelig varme.
  • Er plaget av allergi eller astma, og sensitiv for støv i luften.

Kilde: Enova

Se våre eneboliger til salgs

Da må du ikke gå glipp av det varme kampanjetilbudet fra våre kontorer på Hamar og Elverum. Kjøper du komplett enebolig før 15. desember 2019, får du gratis vannbårent varmeanlegg med i prisen.