Se vårt varme kampanjetilbud

Ikke gå glipp av dette varme kampanjetilbudet fra BoligPartner Kongsvinger. Kjøper du komplett enebolig hos oss innen 1. juli 2021, får du gratis vannbårent varmeanlegg med i prisen.

Vi i BoligPartner Kongsvinger ønsker at du skal få en fremtidsrettet bolig med fokus på kostnadsbesparende og miljøgunstige løsninger. Derfor får du nå med et vannbårent varmeanlegg hvis du signerer kontrakt for kjøp av komplett enebolig av oss innen 1. juli 2021 *.  

Vannbåren varme sikrer deg et godt inneklima og jevn lun varme i ditt nye hjem. Kampanjetilbudet har en verdi på 130 000,–

Du får vannbåren gulvvarme med El-kassett og Uponor trådløse romtermostater i inntil åtte rom. Anlegget installeres i hele grunnflaten med beboelsesrom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om kampanjetilbudet vårt!

*PS: Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud.

Vi kan gi deg mer informasjon om kampanjetilbudet

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp av en varmekilde og som sirkulerer gjennom varmerør i gulvet. Rommene i huset varmes opp ved at gulvet avgir varme, noe som gir jevn temperatur og økt komfort. Temperaturen styrer du med tradisjonelle romtermostater, eller via et sentralt varmestyringssystem. Dermed kan du stille inn temperaturen slik du ønsker for hvert rom.

 Du får økt bokomfort – og et lavere energibruk.

Vannbåren varme er fint for deg som:

  • Ønsker en jevn og god fordeling av varmen i hele boligen.
  • Ønsker god bokomfort, med lun og behagelig varme.
  • Er plaget av allergi eller astma, og sensitiv for støv i luften.

Kilde: Enova