BoligPartner Hamar og Elverum søker tømrerlag og tømrerfirmaer

BoligPartner Hamar og Elverum søker tømrerlag og tømrerfirmaer

Kan dere bygge eneboliger, flermannsboliger og hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer i distriktene rundt Hamar og Elverum.

Aktuelle distrikt er Hamar, Stange, Løten, Elverum, Trysil og Sør-Odal. Tømrerlagene og firmaene må ha egne foretak, beherske norsk muntlig og skriftlig og være godkjente som ansvarlig utførende.

Henvendelser rettes til:

Daglig leder Pether Stramrud

Tlf: 975 70 808

e-post: pethers@boligpartner.no

Om BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har nær 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. 

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 prosent av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.