BoligPartner Hamar og Elverum søker tømrerlag og tømrerfirmaer

Kan dere bygge eneboliger, flermannsboliger og hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer i distriktene rundt Hamar og Elverum.

Aktuelle distrikt er Hamar, Stange, Løten, Elverum, Trysil og Sør-Odal. Tømrerlagene og firmaene må ha egne foretak, beherske norsk muntlig og skriftlig og være godkjente som ansvarlig utførende.

Henvendelser rettes til:

Daglig leder Pether Stramrud

Tlf: 975 70 808

e-post: pethers@boligpartner.no

Om BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har nær 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. 

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 prosent av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.