Besøk oss på folkefesten under Røros Martnan

Vi i BF Bygg deltar selvfølgelig under folkefesten på Røros og du finner oss på egen stand i Martnashallen. Kom gjerne innom oss for en prat om dine byggeplaner eller la deg inspirere av våre mange flotte hus- og hyttemodeller som vi gleder oss til å vise frem til alle som kommer innom.

Inspirasjon til deg med byggeplaner

Dersom du går med planer om å bygge hus eller hytte, er du hjertelig velkommen til å besøke oss på standen vår under Røros Martnan. Her møter du erfarne og dyktige boligkonsulenter med svært god kjennskap til Røros og området rundt i forhold til tomter, reguleringsplaner og ulike aktiviteter og tilbud som finnes her.

Fantastisk stemning

Gi liv til husdrømmen samtidig som du kan oppleve den fantastiske stemningen på Røros! Du finner standen vår innendørs i Martnashallen/idrettshallen på Røros. Her finner du oss blant 80 utstillere hele uka, og det er gratis skyttelbuss mellom hallen og sentrum. Kontoret vårt på Alvdal holdes stengt i denne tidsperioden, men i tillegg til å være tilgjengelig på stand, får du også tak i oss på telefon.

Foto: Destinasjon Røros

Åpningstider

Tirsdag 19. feb: 12.00-18.00

Onsdag 20. feb/Torsdag 21. feb/Fredag 22. feb: 10.00-18.00

Lørdag 23 feb: 10.00-17.00

Vi gleder oss til å ta i mot deg på standen vår!

Les mer om Røros Martnan her. 

Foto: Destinasjon Røros

Foto: Destinasjon Røros

Hus og hytter for alle

BF Bygg er stolt forhandler av BoligPartner og vårt tilbud innen hus og hytte er mangfoldig og spennende. Vi snakker gjerne med deg om dine ​byggeplaner og vi er helt sikker på at du finner din favoritt i vårt rike sortiment.