Drømmeboligen skaper vi sammen med deg

Hos Eiendom i Fokus AS møtes du av fagfolk som viser deg hvilke muligheter som bor i alle hus og hytter fra BoligPartner. Alle våre standard katalogmodeller er et utgangspunkt til inspirasjon - og kan tilpasses deg og din familie etter behov og ønsker.

Når det gjelder dine byggeplaner og boligdrømmer, så er vi svært fleksible for å sørge for at du kan flytte inn i akkurat det huset eller den hytta du har ønsket og sett for deg. Alle byggeprosjekter er ulike og unike, og vi strekker oss alltid langt for å gi deg en forutsigbar og oversiktlig prosess, og en ny bolig som du skal være stolt av - og trives i. 

Tilgang på dyktig arkitekthjelp

Når du tar med hus- eller hyttedrømmen din til oss, kan du være sikker på at både boligrådgivere og arkitekter hjelper deg med å se muligheter og gode løsninger i den modellen du ønsker å gå videre med. Kanskje du vil ha et romsligere kjøkken? Et soverom ekstra, eller større vinduer? Eller kanskje du har lyst til å utvide huset med en garasje eller en utleiedel? Alt er mulig - sammen med deg skaper vi drømmehjem og optimal hyttekos.

Eksempel på spesialhytte

Skreddersydde løsninger

Kom gjerne innom oss hos Eiendom i Fokus AS, og snakk med oss om dine behov og ønsker. Her treffer du erfarne og dyktige ansatte med lang erfaring innen boligbygging. 

Egne tegninger

Visste du at Eiendom i Fokus AS kan bygge den nye boligen din basert på dine egne tegninger? Dette kan være tegninger som er selvtegnet eller utarbeidet av andre arkitekter. Vi kvalitetssikrer da ønsket løsning og tilpasser til vår byggeteknikk. Sammen med BoligPartner sitt profesjonelle fagmiljø og nettverk av nasjonale leverandører er vi trygge på å kunne bistå til en vellykket byggeprosess. Bruk av tegninger fra andre arkitekter krever skriftlig godkjennelse før vi kan tiltre prosjektet. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker