Skal du selge hytte- eller boligtomt i Hallingdal?

Da bør du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg med prosjektering og markedsføring.

For vi i Bygg Team kan hjelpe deg med å selge dine tomter. Ved å inngå en enkel annonseringsavtale/opsjonsavtale står vi for all prosjektering og markedsføring av dine tomter. Dette er uten risiko og kostnader for deg som tomteeier. 

Dette kan vi gjøre for deg

Vi markedsfører tomten(e) med aktuelle hytter på finn.no, på Bygg Team og BoligPartner sine hjemmesider. I tillegg har vi mange henvendelser her på kontoret hvor vi tipser om tomter vi har avtale på. Mer markedsaktiviteter skaper mer oppmerksomhet for tomten din. Hvis du bruker megler eller annonserer selv, kan du fortsette med det. Vårt samarbeid kommer i tillegg. 

Vi holder visninger

Vi tar oss gjerne av visninger på tomteområdet og oppfølgingen av kundene. Kjøpekontrakt om tomtekjøp gjøres direkte mellom kjøperen og deg som tomteselger (eller din megler/advokat) Du har full kontroll på tomtesalget. 

Avtale om oppføring av hytte gjøres direkte med oss og kjøper. Dersom du allikevel skulle selge tomten i egen regi, så er det også helt i orden for oss. Vi trenger kun inntil en måneds frist på å frasi oss rett på tomten. 

Så prøv oss for et raskere tomtesalg - uten forpliktelser, med full kontroll. Vi dekker kommunene: Nes, Flå, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (med Geilo) 

Bare ta kontakt med oss

Lurer du på noe, eller kanskje du ønsker en uforpliktende prat om ditt tomteområde? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss i Bygg Team. Ring oss på 32 07 44 11 eller send oss en e-post til post@byggteam-gol.no

Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker