Her har vi det veldig bra!

Utenfor Hønefoss på et idyllisk gårdsområde står en tilpasset Sagatun omringet av grønne åkre og vakker natur. Her bor familien Thingelstad Ramsland og hunden Lykke, og nøkkelen ble satt i døren første gang for to år siden.

– Vi snakket med flere husleverandører i oppstartsprosessen, men vi fikk umiddelbart et veldig godt inntrykk av Sandvold Boliger, forteller Atle og Kristine Ramsland. Gårdseiendommen har vært i familiens eie gjennom generasjoner, så når familien valgte å bygge et nytt hus på denne ærverdige plassen, var det viktig at det tradisjonsrike og nostalgiske ble tatt godt vare på. 

Ønsket et typisk gårdshus

– Vi fikk tilpasset det nye huset slik at spesielt fasaden fikk uttrykket til et skikkelig gårdshus. Det er jo ikke så mange av dagens katalogmodeller som ser ut som en typisk gårdsbygning, så vi ble møtt av svært god hjelp til tilpasning og gode løsninger både inne og ute. Vi kjente oss hele tiden trygge på Sandvold Boliger og syntes det var positivt at de benyttet seg av egne faste snekkerteam som kjenner BoligPartner-husene godt. I tillegg har vi bodd tett på hele byggeprosessen og samarbeidet nært med både selgere og snekkere, og hver minste lille ting har blitt tatt tak i med en eneste gang. Prosessen har vært både hyggelig og profesjonell.

Et nært samarbeid

Prosessen med å tilpasse katalogmodellen startet med en skissert planløsning fra Atle og Kristine sin side. – Vi viste Sandvold Boliger en skisse på hvordan vi så for oss rommene, og arkitekten videreutviklet idéene våre og ga oss tips til hvordan vi kunne gjøre ting annerledes for å få enda bedre løsninger, forteller Atle. – Byggeleder hjalp oss også med å åpne opp ytterligere i 2. etasje, så du kan si vi har fått et helt annet hus enn sånn det fremstår i katalogen.

Spennende prosess

Både Atle og Kristine var spente på å se huset ta form. ­– Det var jo veldig spennende å se om huset ble slik vi hadde sett for oss, og heldigvis fikk vi oppleve å flytte inn i drømmehuset. Vi trives veldig godt alle sammen, og vi er sikre på at Aksel (2,5 år) og Kristian (10 mnd.) kommer til å ha det veldig godt med å vokse opp her, bedyrer Kristine.

Fornøyde kunder

– Vi stortrives i huset og prosessen kunne ikke gått bedre, forteller ekteparet Ramsland.

– Akkurat som flere andre vi kjenner til, vil vi anbefale Sandvold Boliger videre til andre som går med en drøm om å bygge nytt hus. Alle forventninger ble definitivt innfridd og vi sitter igjen med inntrykket av å ha bygget hus med en ærlig, åpen og ikke minst meget dyktig samarbeidspartner og vi ville ikke gjort noe annerledes.