Bygg drømmebolig på Knive Platå

Til våren legges det ut 19 selvbyggertomter med fantastisk utsikt på Knivåsen ved Drammen. Vi har valgt ut to hus som kan gi deg inspirasjon til hvordan ditt drømmehus på Knive Platå kan bli.

I BoligPartner bygger vi ikke bare hus - vi bygger ditt hjem. Det betyr at vi gjør vårt ytterste f

or at du skal bli fornøyd med huset ditt. Bygger du hus med BoligPartner og oss i Trio Entreprenør får du et tilpasset hjem som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. Vi rådgir under hele prosessen og har et helt arkitektlag som bistår for å skape din drømmebolig.

Vi har nå tilpasset to av våre hus til tomtene på Knivåsen. Det ene er vår moderne Mira. Dette huset gir deg og familien din alt dere drømmer om - og enda litt til. Mira er nyskapende, luksuriøst og elegant. Huset strekker seg over tre plan og er skreddersydd til den skrånende tomten.

Det andre huset vi har spesialtilpasset til Knivåsen er vår Trient. Her  får du glass, store flater og rette linjer, noe som gir et vakkert og  fremtidsrettet design. Dette er et meget innholdsrikt og fleksibelt hus. Her kan du kjøre bilen din rett inn i din egen integrerte  parkeringskjeller - helt perfekt.

Trient-oevre-Kniva-sen_ny2_imagefull.jpg?mtime=20170512123218#asset:10514:url Les mer om våre to tilpassede boliger og de fantastiske tomtene på Knive Platå på denne nettsiden: kniveaasen.no