BoligPartner Ski søker tømrere!

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter i Follo og Østfold.

Aktuelle distrikter er Nordre Follo, Ås, Frogn, Nesodden, Indre Østfold, Vestby og Mosseregionen for å nevne noen. Tømrerlagene og firmaene må ha egne foretak, beherske norsk/engelsk muntlig og skriftlig og være godkjente som ansvarlig utførende.

Henvendelser rettes til daglig leder:

Ragnhild Pettersen

Tlf: 468 10 068

ragnhild.pettersen@boligpartner.no

Om BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har over 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 14 000 boligdrømmer for våre kunder. 

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt, som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.