Strålende salgsstart i Sørumsvingen

23. mars startet BoligPartner salget i Sørumsvingen. To boliger ble solgt allerede første dag og hittil har nær 200 personer meldt sin interesse for dette spennende boligprosjektet.

Lanseringen ble markert med gratis familiedag ved tomten på Fossumjordet. Hit kunne alle komme for å høre mer om byggingen av denne nye bydelen som til sammen kommer til å få nær 600 boenheter. 

Prosjektselger Anette Brennvik er strålende fornøyd med salgsstarten.

-Dette ble en vellykket lansering med meget godt oppmøte. Vi fikk snakket med mange som ønsker å vite mer om dette spennende prosjektet, forteller Anette som gleder seg til fortsettelsen.

VISNING: Mange av de besøkende var innom visnings-senteret ved tomten. Her inne kan du kikke nærmere på planløsninger og få mer informasjon om boligene til salgs i Sørumsvingen. 

Gratis mat og aktiviteter

De besøkende på familiedagen fikk også muligheten til å prøve seg i aktiviteter som laserskyting, melkespannholding og hesteskokasting. I tillegg ble det servert gratis elgpølser og solbærtoddy til store og små.

HER KAN DU LESE MER OM BOLIGPARTNER SINE BOLIGER TIL SALGS PÅ SØRUMSVINGEN

GOD INFORMASJON: Prosjektselger Stine Aasvangen Herseth informerer besøkende om de ulike boligene til salgs og mulighetene i Sørumsvingen. 

Spennende bydel i utvikling

Sørum er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

I Sørumsvingen skal det i løpet av de nærmeste årene bygges opp mot 600 boliger i en fin blanding av rekkehus og leiligheter. Bor du i Sørumsvingen får du friheten til å velge mellom en kaffe på torget, løpeturer i skogen, idylliske padleturer på Glomma eller en svipptur til operaen i Oslo. Vær rask, invester fremtiden din her i Sørumsvingen og sikre deg denne unike friheten du også. 

Les alt om Sørumsvingen her

Meld din interesse og les alt om BoligPartner sine boliger til salgs i Sørumsvingen