Lune labber

Ikke gå glipp av det varme kampanjetilbudet fra våre kontorer i Ski og Moss. Kjøper du komplett enebolig frem til 20. juni 2020, får du gratis vannbårent varmeanlegg med i prisen.

Vi i BoligPartner ønsker at du skal få en fremtidsrettet bolig med fokus på kostnadsbesparende og miljøgunstige løsninger. Kjøper du enebolig hos oss får du med vannbårent varmeanlegg* – uten tillegg i prisen! 

Kampanjetilbudet får du hos salgskontorene i Ski og Moss frem til 20. juni 2020. 

Vannbåren varme gir en bolig med godt inneklima og jevn lun varme. 
Varmeanlegget er fra Vaillant og består av: Vannbåren gulvvarme med el-kassett og Uponor trådløse romtermostater i inntil åtte rom. Anlegget installeres i hele grunnflaten med beboelsesrom på bakkeplan, samt eventuelt bad i etasjeplan. Våre samarbeidspartnere er Wislan Rør AS og Vaillant

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om kampanjetilbudet vårt!

*PS: Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud.


Vi kan gi deg mer informasjon om kampanjetilbudet

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp av en varmekilde, og som sirkulerer i boligen via rør i gulv eller gjennom radiatorer. Det vannbåren systemet gir en jevn varme i huset, og bidrar til et behagelig og godt inneklima.

Temperaturen styrer du med tradisjonelle romtermostater, eller et sentralt varmestyringssystem. Dermed kan du stille inn temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom. Du får økt bokomfort – og et lavere energibruk.

Vannbåren varme er fint for deg som:

  • Ønsker en jevn og god fordeling av varmen i hele boligen.
  • Ønsker god bokomfort, med lun og behagelig varme.
  • Er plaget av allergi eller astma, og sensitiv for støv i luften.

Kilde: Enova

Se våre eneboliger til salgs

Da må du ikke gå glipp av det varme kampanjetilbudet fra våre kontorer i Ski og Moss. Kjøper du komplett enebolig før 20. juni 2020, får du gratis vannbårent varmeanlegg med i prisen.