Ikke gå glipp av vårens kampanjetilbud!

Bruk tiden din på noe annet enn å male.

Vi hos BoligPartner Ski/Moss ønsker at våre kunder skal bruke tiden sin på alt som er gøy etter innflytting. Derfor spanderer vi nå Ultimalt fabrikkmalt ytterkledning til alle som signerer kontrakt på hus eller hytte med oss innen 30. juni 2021 *.

Verdien på kampanjetilbudet er fra hele 60.000 kroner (inkl.mva) og oppover – verdien avhengig av hvor stort hus eller hytte du bygger.

Ultimalt fabrikkmalt kledning betyr at den utvendige kledningen på huset eller hytta blir råtebeskyttet på alle fire sider, før den får ett strøk med grunning og ett strøk med maling eller beis. Dermed er kledningen optimalt beskyttet før den kommer opp på veggen. Og det beste av alt – kledningen kan stå i inntil fem år før du må male det siste toppstrøket. NB: Kuttflater og spikerhull forblir ubehandlet.

Du sparer masse maletid og penger. Og det siste toppstrøket er i tillegg det som er klart enklest å male. 

*PS: Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse av enebolig eller hytte hos BoligPartner Ski/Moss, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes sammen med andre tilbud.

FAKTA

ULTIMALT produseres i Gausdal Bruvoll sin fabrikk, 20 minutter fra Lillehammer. Gausdal Bruvoll benytter kun lokal gran av ypperste kvalitet og har 25 års erfaring med foredling og overflatebehandling av utvendig kledning. ULTIMALT er et kvalitetsprodukt for at du skal spare tid og penger. Og for en ekstra trygghet i et stadig mer fuktig klima.

For en gratis og uforpliktende prat om hus, leilighet eller hytte

Se våre til salgs annonser her

Vi har mange spennende prosjekter innen eneboliger og hytter til salgs nå. Ta kontakt med oss for mer informasjon.