Vi skreddersyr ditt nye hus

Har du funnet favoritthuset, men er ikke helt fornøyd med planløsningen? I BoligPartner får du et skreddersydd hus tilpasset dine ønsker og behov.

Raumarheim er et av våre mest populære hus. Kombinasjon av det karakteristiske eksteriøret og den gode planløsningen gjør huset til en familiedrøm for mange. Selv om katalogmodellen av Raumarheim har smarte løsninger, har vi bygget veldig mange unike varianter av dette flotte huset. I noen tilfeller er det kun justeringer på planløsning som ønskes, andre ganger har kunden behov for større tilpasninger.

For å illustrere hvordan vi jobber, viser vi deg Raumarheim som kataloghus sammen med to forskjellige kundetilpassede løsninger. Illustrasjonene finner du i bildekarusellen - i toppen av denne artikkelen.

  • Kataloghus Raumarheim
  • Med utleieenhet
  • Med sokkel - bygd på skrå tomt

Når BoligPartner bygger hus for deg, gjør vi alt vi kan for at du skal få de løsningene som er smarte for akkurat deg.

Alle hus kan tilpasses

Husene i vår katalog er ment som et utgangspunkt - alle våre hus kan tilpasses! Tegninger og endringer av våre hus er et samspill mellom deg, våre boligkonsulenter og arkitekter. Kanskje ønsker dere en utleieenhet eller er det kun et ekstra soverom som må på plass?  Kanskje dere trenger plass til et lyst kontor i første etasje eller et praktisk walk in-closet? Vi lytter til dine ønsker!

Tegner nye løsninger

Når du og boligkonsulenten er blitt enige om endringer og tilpasninger, sendes dette videre til vårt dyktige arkitektteam. Arkitektene vurderer dine ønsker og behov, og illustrerer mulige løsninger i nye skisser. Når skissene er ferdige, får du dem presentert - gjerne sammen med et kostnadsoverslag. Når du er fornøyd, sendes tegningene til detaljprosjektering. I noen tilfeller kan det forekomme noen småjusteringer til - dette for å tilfredsstille tekniske krav.