Stilren nytelse

Solen går sakte ned mot horisonten. Svabergene er fortsatt lunkne etter en varm sommerdag. Det ligger et svakt drag fra en varm sommerbris i luften. Barna er nede og bader i sjøen. Bordet er snart dekket. Snart kommer venner og familie. Det er klart for nok en uforglemmelig sommerkveld i drømmehuset.

Huset ligger for seg selv og er bygget direkte på svabergene med havet som nærmeste nabo. Badebryggen er lagt naturlig inn i landskapet og integrert i svabergene. Uteplassene til huset er flere og ligger på forskjellige nivåer. Utsikten er fantastisk og det samme er solforholdene.

Det er duket for et hyggelig lag med familie og venner, og på menyen står grillet lam og fersk selvfanget makrell og torsk. Forfriskninger står klare i loungedelen av uteplassen for å ta imot gjestene. Bordet er dekket og gjestene ankommer om kort tid. Alt tyder på en fantastisk kveld fri for nedbør, men skulle det likevel komme litt lett sommerregn er seilet strukket opp over spiseplassen. Om ikke lenge går solen ned, og solnedgangen vil være slående der den beskues mens måltidet nytes.  Utover de sene nattetimer kan det være aktuelt å trekke inn. Det innebærer likevel ikke at utsikten og inntrykkene forsvinner. I den romslige stuen i andreetasjen kan dere beskue skjærgården og horisonten gjennom de store vinduene som går fra gulv til tak. Utenfor brer den norske sommernatten seg rundt omgivelsene og varsler om dagens slutt. Men når gjestene drar fortsetter gjerne småpraten. For man skal ikke sove bort sumarnatta…

I denne artikkelen har vi forsøkt å sette ord på stemningen og følelsene en uteplass kan gi. Selv om beliggenheten til huset er svært vanskelig - om ikke umulig - å få til i dagens Norge, har vi forsøkt å vise hva som kan gjøres ved å ta i bruk omkringliggende terreng og utnytte dette til uteplassens fordel. Vi har laget flere nivåer med uteplasser rundt huset. Dette er fullt mulig også på andre tomter og hus. Tenk ulike soner for uteplassen(e) dine. Kanskje en er for soling, en annen for spiseplassen og en tredje er for en kaffelounge? Mulighetene er mange. Tanken vår er å gi deg noen idéer og inspirasjon.

Om Lucca

Ta en nærmere kikk på vår nydelig Lucca fra vår Quadra-serie. Dersom du liker moderne funkis, er Lucca et drømmehus på med 278 kvadratmeter tilpasset flate tomter.

Ønsker du deg voksensone, walk-in closet, trimrom, kontor, tre bad, to stuer, fire soverom, vaskerom og boder? Lucca har alt. Huset byr på to fulle etasjer med stor takhøyde. Hovedplanet inneholder det du trenger. Her har kjøkken og stue fått en åpen løsning i midtskipet med utgang til en lun og flott uteplass.

Utenfor stuen i 2. etasje ligger en stor, delvis overbygd uteplass – designet for vidsyn. Ved inngangspartiet har du carport og sportsbod.