Skog på Vikhammer ble til drømmehus

Mikal og Tonje eide to mål skog som ikke ble brukt til noe. Tanken på å realisere nytt hus med tomtesalg fristet veldig.

Høsten 2015 tok Mikal Thorsø og samboeren Tonje Knudsen for alvor tak i ønsket om nytt hus og reiste til Boligmessen i Trondheim. Målet var å finne en boligprodusent som kunne hjelpe dem å realisere drømmehuset. Etter å ha vært i kontakt med flere utbyggere, falt valget på BoligPartner.

Tryggere enn en mindre utbygger

– BoligPartner skilte seg positivt ut. De framstod som en stor og kompetent aktør med robust økonomi, noe som føltes tryggere enn å inngå samarbeid med en mindre utbygger. Dessuten var kommunikasjonen med rådgiverne i BoligPartner god fra første stund, noe vi verdsatte høyt, forteller Tonje.

God dialog

God dialog og et godt tilbud førte til opsjonsavtale. BoligPartner kjøpte ut tre eiendommer og bygde en arkitekttegnet bolig med utleie til paret. Utkastet til drømmehuset tegnet paret selv. BoligPartner videreutviklet og foredlet skissene.

– Arkitektene var svært dyktige og ga oss mange gode råd. Vi har kommunisert godt hele veien og de utfordringene som har dukket opp har vi løst i gjensidighet, sier Mikal.

Stor innflytelse

Resultatet ble et spesialtilpasset, moderne og funkisinspirert hus i Qadra-serien med mye glass, store flater og rene linjer. En stil som Mikal og Tonje ønsket at BoligPartner skulle videreføre til husene de skulle bygge på de fraskilte tomtene.

– Det var viktig for oss at de tre nye boligene skulle ha lik byggestil som huset vårt og passe inn i den eksisterende bebyggelsen. Dette tok BoligPartner hensyn til.

Ryddige og dyktige

– BoligPartner har i det hele tatt vært svært dyktige og kommunisert godt med oss gjennom hele prosessen. Samarbeidet har vært alfa og omega for å få boligdrømmen realisert, konkluderer paret som gjerne anbefaler andre med litt for mye plen å klippe å kontakte boligbyggern.

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?
Samtykker mangler på skjema