Solgte halve tomta - fikk drømmehus på Heimdal

Som alenemor til to trodde ikke Marie at hun hadde økonomi til å bygge nytt hus. Så solgte hun halve tomten.

Da Marie så at BoligPartner var på utkikk etter tomter som var egnet for boligbygging, tok hun kontakt. Med et hundre år gammelt, trekkfullt hus og litt for mye plen å klippe, tenkte hun at det ville bli et interessant samarbeid. Det fikk hun rett i. Resultatet ble fradeling av eiendommen, bygging av en ny, flott enebolig på egen tomt og salg av det andre jordstykket til BoligPartner. I dag reiser en ny tomannsbolig seg på den fradelte tomten, og snart får Marie nye naboer.

Lette å samarbeide med

I følge Marie har samarbeidet med BoligPartner fungert veldig godt.

- BoligPartners rådgivere har vært seriøse, effektive og dyktige gjennom hele prosessen. De har tatt seg av søknadsprosessen mot kommunen på en ryddig og god måte, sørget for at de gamle bygningene på eiendommen min ble revet og for klargjøring av tomten og tegning og bygging av nytt hus. Jeg trengte i grunn bare å flytte inn.

Inkludert hele veien

For å være sikker på å bli fornøyd med resultatet var Marie opptatt av å bli inkludert i alle faser av prosessen. Også her synes hun at BoligPartner innfridde.

- Jeg føler at jeg ble inkludert hele veien og at alle ønskene mine når det gjaldt plassering og utforming av de nye boligene ble tatt hensyn til. Jeg ønsket for eksempel ikke at det skulle bygges mer enn to enheter på den solgte eiendommen, noe som ble anført som en del av intensjonsavtalen.

Leveranse til avtalt tid

Trives hun i sitt nye hjem?

– Boligpartner har levert et flott og solid hus med godt håndverk til avtalt tid. Jeg tror nok ikke at jeg og jentene mine hadde fått et like fint og stort hus om vi hadde solgt det gamle huset og kjøpt et annet sted.


Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker