Boligpartner

Kjøp ny hytte nå – få med gratis varmepumpe

BP.no varmepumpe 1920 x 1080_4.jpg

Akkurat nå er det ekstra gunstig å kjøpe ny hytte fra BoligPartner. Alle kunder som signerer kontrakt innen 21. april 2023, får en ferdig installert varmepumpe gratis med på kjøpet*. Varmepumpen kan også styres via mobilen (ring hytta varm) hvis du har WiFi på hytta.

Om kampanjetilbudet

Vi i BoligPartner er opptatt av å gi kundene våre energieffektive hytter med kostnadsbesparende løsninger. Derfor har vi nå et kampanjetilbud som gir nye kunder en ferdig installert luft – luft varmepumpe, uten tillegg i prisen. Verdien på kampanjetilbudet er inntil 30.000 kroner.

*Kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud. Ta kontakt med ditt salgskontor for å høre om dine valgmuligheter. Gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse for hytte innen 21. april 2023 fra følgende salgskontorer:

Reduserer energiutgiftene

Luft-til-luft-varmepumpe er den vanligste typen varmepumpe i Norge. Kort forklart henter en slik varmepumpe varme fra luften ute, og blåser den inn i boligen. Moderne varmepumper kan hente varme fra uteluften helt ned til -25 °C. Å ha en slik type varmepumpe ferdig installert i din nye hytte, gir en god energibesparelse. Les gjerne mer om denne type varmepumpe på Enova sin nettside.

Få mer informasjon om kampanjen

Klikk på knappen under. Da kan du registrere din interesse slik at vi kan gi deg mer informasjon.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.