Boligpartner

Ski-in ski-out

Midt i fjelleventyret på Vaset, som ligger i Vestre Slidre 18 km nordvest for Fagernes, kan du nå sikre deg høystandard ski-in ski-out tomt.

Vaset Panorama ligger så tett til det familievennlige alpinanlegget som overhode mulig. Det er en fantastisk utsikt fra alle de 34 tomtene mot de mektige fjellene i Jotunheimen og det idylliske Vasetvatnet.

Gli rett ut i alpinbakken

Området ligger mellom nedfartene i alpinbakken og man krysser under alpinbakken for å komme seg til område med 32 høystandard tomter. Her kan du gli rett ut i alpinbakken eller langrennssporet. Samtlige tomter har panoramautsikt

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Vasetlia panorama?

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler

Atle Maurud

Tlf 90 17 74 77 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost

Attraktive hytteområder

Vaset karakteriseres som et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan by på et bredt spekter av aktiviteter, året rundt. Med grense mot stølsvidda er Vaset et sykkeleldorado med lett kuperte løyper i et levende kulturlandskap med åpne støler og naturskjønne omgivelser. Det er over 100 km preparerte skiløyper, og området er snøsikkert. Om sommeren kan man bestige topper som gir vidsyn over Jotunheimen eller velge enklere familievennlige fjellturer langs koselige sæterveger. Det er et stort nettverk av merkede turstier.

Vaset har også en rik kulturhistorie, og det er flere museer og historiske steder å besøke i området.

Det er også flere arrangementer og festivaler som finner sted på Vaset i løpet av året, som Vasetdagene i august og Vasetløpet i februar.

Perfekt for den aktive

Området har caravanplass, fjellstuer, hestesenter, dagligvarebutikk, serveringssteder, og alpinanlegg bestående av tre skitrekk, et barnetrekk, ni nedfarter og en godt utbygd skipark med big-jumps og rails. Vasetvannet byr på kanopadling og har en nybygd lekepark og pumptrack til de unge som ønsker å leke seg med sykkelen.

Området

Hyttemodeller

Bygg din drømmehytte! Her viser vi et lite utvalg hyttemodeller du kan bygge på Vaset. Ta kontakt for mer informasjon om hyttene, se på mulige tilpasninger og presentasjon av flere hyttemodeller.

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Vasetlia panorama?

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Vasetlia panorama?

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler

Atle Maurud

Tlf 90 17 74 77 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost