Trinn 4 er nå sluttsolgt!

Sjusjølia hyttefelt

Alle tomter i Sjusjølia er solgt!

Vi er dessverre sluttsolgt i siste byggetrinn 4. Men ta gjerne kontakt for en prat om andre hytteområder og tomter.

Se for deg at du våker opp til en ny dag i din nye, moderne hytte på Sjusjøen. Gjennom de store vinduene i stua, betrakter du den flotte naturen utenfor - 35 mil med topp preparerte skiløyper ligger klare rett der ute og venter på deg. Snaufjellet eller skog - turmulighetene er helt fantastiske.

Du kan gjøre hyttedrøm til virkelighet! Vi er stolte av å ønske deg velkommen til byggetrinn 4 i Sjusjølia - vårt spennende hyttefelt med perfekt beliggenhet kun 1,9 kilometer fra Sjusjøen sentrum. De nydelige skiløypene finner du like utenfor hytteveggen - så her er det bare å spenne på deg skia. 

Nå gir vi deg muligheten til å velge blant våre fem smarte Tur-hytter, tidligere kalt Birken-hytter, for bygging på Sjusjølia. Disse prisgunstige hyttene har høy standard. I tillegg har fire av hyttene hems, som gjør det ekstra lettvint å ta med seg venner og familie på hyttetur. Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. 

Det beste av alt - vi leverer hyttene nøkkelferdig til deg med blant annet kvalitetskjøkken, baderomsinnredning, peisovn og panelovner på plass. * 

Når du har funnet din favoritthytte, finner vi riktig tomt på Sjusjølia til deg. Tomtene er festetomter. Alle tomtene er solrike og har et areal fra 380 - 600 kvadratmeter. Prisen på tomtene er den samme, uansett hvilken du ønsker å bygge på.

Nå kan du forlate asfalten i Oslo - cirka to timer senere er du fremme på Sjusjøen, hvor du er sikret flotte skiløyper seks måneder i året. Her finnes også et skisenter for deg som liker alpint. Sjusjøen er også stedet for deg som synes kiting, hundekjøring eller kanefart er spennende. Om sommeren kan du glede deg til flotte fotturer i terrenget eller minnerike opplevelser fra sykkelsetet. Prøv også en kanotur i fjellelvene - naturopplevelsene venter på deg. 

* Tilknytningsavgifter, byggesaksgebyr og fradelingskostnader kommer i tillegg. Dette vil gå direkte til kjøper fra kommune og Brøttum Allmenning, og utgjør samlet cirka 110.000 kroner. 

Ta kontakt for informasjon

Tomteoversikt byggetrinn 4

Her ser du oversikten over tomter til salgs i byggetrinn 4 i Sjusjølia

Enheter

Dessverre ingen tomter ledige i trinn 4.

Dette er Sjusjølia

Se dette flotte bildet av Sjusjølia, kun 1.9 kilometer fra Sjusjøen sentrum

Nyheter

Eiendomsprofil