Nordseter fjellgrend - sluttsolgt

Dette tomteområdet er sluttsolgt. Ta gjerne kontakt med BoligPartner Lillehammer for info om nye hyttefelt i distriktet. 


Bare 2,5 time unna Oslo!

  • Kort avstand til Sjusjøen, Lillehammer og Hafjell.
  • Barnevennlig - masse å gjøre både sommer og vinter!
  • Innlagt vann og avløp. 
  • Bilvei helt frem til hytta.
  • Her kan du gå rett ut i skiløypene! 

Synes du hyttetomtene på Hafjell og Sjusjøen blir for dyre? I Nordseter Fjellgrend får du større og solrike selveiertomter til en langt bedre pris. Og best av alt; om vinteren kan du spenne på deg skiene og gå rett ut i Nordseter og Sjusjøens 350 kilometer topp preparerte løyper.   

Tilgang til topp fasiliteter 

Sjusjøen har flere år på rad blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon, og i Nordseter Fjellgrend kan du altså bygge hytte på en prisgunstig tomt, samtidig som du får enkel tilgang til mange av de samme fasilitetene som hyttefolket på Sjusjøen.

Med hytte i Nordseter Fjellgrend kan du kombinere turer i skog og mark med utflukter til flere skianlegg, fornøyelsesparker og mjøsbyer med urbane impulser. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige øyeblikk og nye minner med dem du er glad i – uansett behov. 

Et kvarter unna Lillehammer

Nordseter Fjellgrend ligger i Lillehammer kommune, bare 13 kilometer nordøst for Lillehammer by, og cirka 7 km fra Sjusjøen sentrum. Hyttefeltet ligger 750-800 meter over havet, og med tomter lett skrånende mot vest er du sikret gode solforhold dagen lang. Det finnes både gamle og nye hytter på feltet. For oversikt over hvilke tomter som fortsatt er til salgs må du klikke deg inn på Finn-annonsene for tomtene litt lenger ned. 

Her er mulighetene store for å bygge akkurat den hytta du drømmer om!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om ledige hyttetomter i distriktet vårt

Film

Spenn på deg skiene og kjør rett ut i de flotte skiløypene - eller utforsk nye stier til fots eller fra sykkelsetet! Med gode jakt- og fiskemuligheter, kafè, sportsbutikk, slalåmbakke og skiskole i nærheten er Nordseter Fjellgrend et flott sted for hele familien.

Nyheter

Bilder

Nordseter Fjellgrend er det perfekte utgangspunktet for flotte naturopplevelser både sommer og vinter. Drøm deg bort med disse bildene.