Boligpartner

Velkommen til Lysøya hyttefelt

Nå kan du sikre hyttedrømmen, og nyte fritiden din i et av Møre og Romsdals vakreste områder! Her på Lysøya har du sjøen som nabo, og nå gleder vi oss til å gi nye kunder muligheten til å bygge sin egen hytte på dette idylliske området på Lysøya i Averøy kommune.

Vi hos  Eiendom i Fokus  har gleden av å ønske velkommen til et nytt hyttefelt i et av Møre og Romsdals vakreste områder. Det nye hyttefeltet ligger utenfor Lysøysund i Averøy kommune, og her presenterer vi ledige hyttetomter regulert for noen av våre mest populære hyttemodeller fra BoligPartner.  Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat eller tomtebefaring. 

Landlig idyll - med kort vei til alt du trenger

Midt i flott kystnatur og bare en kort kjøretur unna Kristiansand og Molde presenterer vi ledige hyttetomter som sammen skal bli et nytt og levende hyttefelt - vi gleder oss til å ønske velkommen til vakre Lysøya!

Omringet av sjøluft og glitrende vann

Det å bo midt i mellom vann og land byr på nydelige sommerminner og flotte naturopplevelser. Her har du mulighet for egen båtplass - og alt er lagt til rette for båtlivet! Kanskje du innimellom vil bytte bort bilen og ta sjøveien til perlene rundt deg? Fra hytten din på Lysøya er det bare en 5 -10 minutters båttur til Håholmen med sommeråpen pub og restaurant. Til Kristiansund tar det cirka 30-40 min med en hurtiggående båt via Langøysundet, Hendvika, Sveggevika og Sveggesundet.

Lysøya hyttefelt

13 ledige tomter skal fylles med hytter og sjøhus fra BoligPartner! Vil du ta del i sommeridyllen? 

Vil du vite mer om Lysøya hyttefelt? Meld din interesse.

Salgs- og markedsansvarlig
Ole Anders Lund
977 18 979
Send e-post

Se film fra området

Klikk på videosymbolet og bli med på en tur til Lysøya hyttefelt!

Bilder fra området

Tomteoversikt og tomtekart

Her viser vi hvordan tomtene på Lysøya er plassert på hyttefeltet og hvor de er plassert i området og i forhold til hverandre.

Eksempler på hyttemodeller som passer på tomtene

Her kan du se eksempler på hyttemodeller som er foreslått for noen av tomtene. Klikk deg inn for å lese mer om de foreslåtte modellene. Hvilken er din favoritt?