Boligpartner

Velkommen til Kviehogane hyttefelt i Harpefossen Skisenter. Kviehogane hyttefelt ligger i Hjelmelandsdalen, kun 15 minutt frå Nordfjordeid sentrum og 60 km frå Måløy, i Sogn og Fjordane fylke. Her har du både urørt natur og urbane opplevelsar for alle sesongar i nærheita. 8 TOMTER SOLGT PÅ HYTTEFELTET!

Visning!

Vi har visning på hyttefeltet
fredag 13. oktober kl. 14.30 - 16.30

Velkomen til Kviehogane!

Beliggenhet

Med Harpefossen Skisenter og nærleiken til naturen rett utanfor døra, er dette den perfekte staden å ha hytte for den aktive familien. Her spenner du på deg skia og renner rett i løypenettet. Altså «ski inn/out».

Breit sortiment

Hyttetomtene er regulert for hytter frå BoligPartner. Med vårt breie sortiment av hyttemodellar har du mykje å velje i. Gjennom våre dyktige arkitektar, har du moglegheit til å få akkurat dei tilpassingane du ynskjer eller ei spesialteikna hytte om det er det du ynskjer.

Gode råd og hjelp til planlegging

Din Bustad AS hjelper deg med heile prosessen frå val og kjøp av tomt til ferdig hytte. Vi blir din trygge samarbeidspartnar som tilpassar hyttedraumen etter dine ynskjer og behov.

Skikart-med-leiligheter-og-hytte-markert_211216_090238.jpeg

Kviehogane hyttefelt og fritidsleilegheiter ligger midt i Harpefossen Skisenter

Vil du ha meir informasjon om Kviehogane hyttefelt?

Snakk med meg om ting du lurer på - eller spør om ei visning på hyttefeltet!

Vegard Meland
969 04 788
Send e-post

8 hyttetomter igjen for sal!

Din Bustad er stolt av å byggje ut dette feltet i samarbeid med Harpefossen hyttegrend og leverandør BoligPartner. 8 tomter igjen!

Bilete frå tomteområdet september 2023

Fritidsleilegheiter

No har du moglegheit til å sikre deg ny fritidsleilegheit i fantastiske omgjevnadar midt i Harpefossen Skisenter. Leilegheitene består av 2 eller 3 soverom, eit romsleg bad og open stove/kjøkken løysning. Kun 4 blir lagt ut for sal i første omgang!

Sjå prospekt for meir info

Eit ekte paradis for den aktive familien

Ei fritidsleilegheit eller hytte er ein fristad for alle familiens medlemmar, der gode opplevelsar og tid saman står i fokus. Idylliske og morosame Kviehogane og Harpefossen hyttegrend byr på eventyr, attraksjonar og opplevelsar heile året for både store og små.

Her kan den aktive familien boltre seg med ski i alle variantar, sykle langs nydelege stiar, gå tur i det friske fjellet, padle kano på eit av de mange glitrande fjellvatna, teste fiskelykken og mykje mykje meir. Her blir du del av eit område fullt av moglegheiter - rett utanfor døra! 

Ski, fiske, sykkel, riding, kano og fjellturar er berre noko av opplevelsane som ventar på deg i naturen rundt deg.  

Unik natur

Kviehoganes omgjevnader viser fram det ville landet vårt frå si beste side. Her er det lett å la seg imponere av naturopplevelsar året rundt.

Kort veg til eit hyggeleg og levande sentrum

Eid er ein hyggeleg og sjarmerande tettstad. Eidsgata har flotte kafear med servering. Om sommaren er det gågate kvar helg og ofte eit yrande liv - kun 15 minutt frå hyttegrenda.

Arrangement og aktivitetar nær hytta di

Livet rundt Kviehogane hyttefelt er aldri kjedeleg, her er det mykje å ta seg til for både små og store gjennom heile året innan aktivitet og kultur.

Ta deg ei runde på Stokkenes 9 hols golfbane og test slagferdighetane dine, eller besøk spennande og ærverdige Sagastad, vikingmuseet i Eid. 

Likar du fart og spenning? Kva med å teste surfe-moglegheitane i Hoddevika eller sommerskisenteret på Strynefjellet?

For musikkelskarane er kanskje musikkfestivalen Malakoff den største årlege hendinga her. Kvar juli-månad blir bygda Nordfjord fylt opp av 10 000 festivalglade menneske og nokre av dei mest aktuelle norske og internasjonale artistane innan rockesjangeren.

Dette er oss

Vær sikker på at ei hytte eller leilegheit frå Din Bustad og BoligPartner er bygd med erfaring, kunnskap og fagleg dyktigheit. Dette har gjort oss til ein av Norges største leverandørar av trehus.

Din Bustad er stolt forhandlar av BoligPartner, og er samansett av eigarar som har lang erfaring i faget. Vårt mål som leverandør av bustad, er å levere kvalitet. Vi er din rådgjevar og samarbeidspartner gjennom hele byggeprosessen, frå fyrste møte til nøkkelen står i døra. Med oss kan du være sikker på at du går over dørstokken til ein trygg, sikker og smart fritidsbustad som er bygd for framtida og etter dagens strenge tekniske krav og standardar. - Til tryggheit for deg og dei du er glad i.

Besøk oss gjerne på Nordfjordeid der vi er lokalisert i «Skreddarhuset».

17NYHDin-Bustad-utsikt-mot-Eid-BW.jpeg

(Bilder er levert av Harpefossen Skisenter, Thomas Bickhardt, Stein Bjørhovde, Siri Lund og Mads Jonsson.)