Velkommen til Kviehogane hyttefelt i Harpefossen Skisenter. Kviehogane hyttefelt ligger i Hjelmelandsdalen, kun 15 minutt frå Nordfjordeid sentrum og 60 km frå Måløy, i Sogn og Fjordane fylke. Her har du både urørt natur og urbane opplevelsar for alle sesongar i nærheita. 8 TOMTER SOLGT PÅ HYTTEFELTET!

Beliggenhet

Med Harpefossen Skisenter og nærleiken til naturen rett utanfor døra, er dette den perfekte staden å ha hytte for den aktive familien. Her spenner du på deg skia og renner rett i løypenettet. Altså «ski inn/out».

Breit sortiment

Hyttetomtene er regulert for hytter frå BoligPartner. Med vårt breie sortiment av hyttemodellar har du mykje å velje i. Gjennom våre dyktige arkitektar, har du moglegheit til å få akkurat dei tilpassingane du ynskjer eller ei spesialteikna hytte om det er det du ynskjer.

Gode råd og hjelp til planlegging

Din Bustad AS hjelper deg med heile prosessen frå val og kjøp av tomt til ferdig hytte. Vi blir din trygge samarbeidspartnar som tilpassar hyttedraumen etter dine ynskjer og behov.

Klikk her for å laste ned PDF av føresegnane

Kviehogane hyttefelt og fritidsleilegheiter ligger midt i Harpefossen Skisenter
Kviehogane hyttefelt og fritidsleilegheiter ligger midt i Harpefossen Skisenter

Meld interesse og bestill prospekt her.

Se video av tomtene og området

Fritidsleilegheiter

No har du moglegheit til å sikre deg ny fritidsleilegheit i fantastiske omgjevnadar midt i Harpefossen Skisenter. Leilegheitene består av 2 eller 3 soverom, eit romsleg bad og open stove/kjøkken løysning. Kun 4 blir lagt ut for sal i første omgang!