Boligpartner

10 unike hyttetomter på Kjoslia - uten byggeplikt - til salgs!

Kjøp hyttetomt nå og velg selv når du ønsker å bygge. Du bestemmer også selv hvilken hytteleverandør du ønsker å benytte. Ta gjerne en kikk på hytteleverandørene som er medlemmer i Skeikampen Eiendom . Benytt denne eksklusive muligheten til å sikre deg en solrik hyttetomt uten byggeplikt (!) rett på oversiden av den nye skiarenaen på Skei.

Sikre deg mer informasjon om hyttetomtene uten byggeplikt

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler

Atle Maurud

Tlf 90 17 74 77 Send epost
BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer Tlf 47 80 67 00 | Send epost

Priser på hyttetomter uten byggeplikt

Her ser du oversikten og prisene for våre 10 hyttetomter som nå kan kjøpes uten byggeplikt.

Dette betyr at du selv bestemmer når du ønsker å bygge selve hytta. Hvilken hytte du skal bygge, velger du. Her står du fritt til selv å bestemme! Rett og slett en eksklusiv mulighet! Vår anbefaling er at du kikker nærmere på hyttene fra de syv leverandørene som er medlem i Skeikampen Eiendom .

Tomteoversikt med priser

kjoslia bilder til finn tomt 94-112.jpg

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Kjoslia?

Hyttetomt på nytt felt

Kjoslia er et nytt hyttefelt som ligger på oversiden av den nye skiarenaen på Skei. Skeikampen-området har fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet. Dette har gjort Skeikampen til et av Europas mest ideele langrennsterreng for klassisk og skøyting. Det endeløse løypenettet er tilgjengelig fra oktober til mai for både barnefamilier og aktive utøvere. Skeikampen Alpinsenter, 2 km unna hyttefeltet, er en perle for barnefamilier, parkkjørere og off-pistentusiaster. Bakkene på Skeikampen åpner hvert år som et av de første i Norge.

Se de fine bildene fra Skeikampen - kjøp hyttetomt uten byggeplikt nå

Sommeraktiviteter

Skeikampen et yndet sted for golf-entusiaster. Her finner du Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane i fantastisk natur på høyfjellet. Også syklistene har funnet sitt eldorado på Skei med sine uendelige muligheter for terreng- og landevegssykling på opparbeidede veier i Gausdal Nordfjell hvor det også finnes masse fiskevann. På høsten er det muligheter for jakt. 

Se bildegalleri fra sommerliv på Skeikampen

Hyttemodeller fra BoligPartner

Hyttetomtene selges uten byggeplikt, og du kan selv velge hvilken hytteleverandør du ønsker å benytte. Her viser vi frem noen utvalgte hyttemodeller fra BoligPartner som passer fint inn på tomtene.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.