Boligpartner

Nå har du mulighet til å sikre deg en solrik tomt med flott beliggenhet og utsikt mot Skeikampen. Her kan du bygge din hyttedrøm!

Kjoslia er et nytt hyttefelt som ligger på oversiden av den nye skiarenaen på Skei. Fra hyttefeltet er det kort vei til flotte skiløyper og Skeikampen alpinsenter. På sommerhalvåret er det mulighet for både golf, sykling, fjellturer, fisking og jakt. Dette er virkelig plassen for deg som liker å være aktiv!

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Kjoslia?

Portrett av Svein Atle Staum

Hyttekonsulent

Svein Atle Staum

Tlf 91 84 58 92 Send epost
BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer Tlf 47 80 67 00 | Send epost

Vinteraktiviteter

Skeikampen-området har fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet. Dette har gjort Skeikampen til et av Europas mest ideele langrennsterreng for klassisk og skøyting. Det endeløse løypenettet er tilgjengelig fra oktober til mai for både barnefamilier og aktive utøvere. Skeikampen Alpinsenter, 2 km unna hyttefeltet, er en perle for barnefamilier, parkkjørere og off-pistentusiaster. Bakkene på Skeikampen åpner hvert år som et av de første i Norge.

Sommeraktiviteter

Skeikampen et yndet sted for golf-entusiaster. Her finner du Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane i fantastisk natur på høyfjellet. Også syklistene har funnet sitt eldorado på Skei med sine uendelige muligheter for terreng- og landevegssykling på opparbeidede veier i Gausdal Nordfjell hvor det også finnes masse fiskevann. På høsten er det muligheter for jakt. 

Tomteoversikt med priser

Hyttemodeller

Bygg din drømmehytte! Her viser vi et lite utvalg hyttemodeller du kan bygge på Kjoslia. Ta kontakt for mer informasjon om hyttene, se på mulige tilpasninger og presentasjon av flere hyttemodeller.

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Kjoslia?

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.