Boligpartner

Velkommen til eventyrriket Gåsbu Hyttegrend

Her ved inngangsporten til Hedmarksvidda, venter unike hyttemuligheter som byr på gode naturopplevelser, rekreasjon og sporty utfordringer i friluft året gjennom. Med kun 1,5 time reisevei fra Oslo og 20 minutter fra Hamar, er Gåsbu et kortreist fristed med alle muligheter.

  • 1,5 time unna Oslo
  • 20 minutter til Hamar
  • Prisgunstige solrike tomter
  • Brøytet vei helt frem
  • Stort utvalg i hyttemodeller 
  • Offentlig vann og avløp
  • Flomlysbelagt akebakke, skistadion, natursti og lysløyper

Nye tomter - salget starter nå!

Vi åpner nå salget av nye flotte tomter på Gåsbu hyttegrend. Disse tomtene har en fantastik beliggenhet helt innerst på tomtefeltet, helt opp imot ormsætermyra. I fra disse tomtene går du rett ut i hedmarks vidda både sommer og vinter.

Se oversikt over ledige tomter og priser her - gasbuhyttegrend.no

Stort utvalg i hyttemodeller

På Gåsbu får du muligheten til å velge blant mange flotte hyttemodeller i ulik størrelse og prisklasse. Alle hyttene til BoligPartner er arkitekttegnet og skapt for å kunne tilby den gode, lune hyttefølelsen og er bygget for å stå støtt og solid i all slags vær - år etter år.

Se et utvalg av modellen her

Vil du ha mer informasjon om Gåsbu Hyttegrend?

Snakk med meg om ting du lurer på - eller spør om en visning på hyttefeltet!

Kjetil Noren - Mob 957 81 022 - Send epost

På vinterstid er Gåsbu viden kjent for sitt enorme løypenett med ferske skispor og lysløyper gjennom magisk vinternatur, buktende grantrær og glitrende snø. På høsten forvandles omgivelsene til et fargesprakende eventyrrike med den friskeste lufta, og etter vårens sildrende bekker og hvitveis kan du glede deg til sommerens turløyper blant lyng, småtjern og gamle seterveger. Gåsbu har et av Norges beste sti-nett for alle som liker å oppleve naturen fra sykkelsetet.

gasbu_collage.jpg
Ditt eget fristed - med naturidyll rett utenfor hyttedøra

Gåsbu Hyttegrend er under stor utvikling og vi er stolte av å invitere til fantastiske Hedmarksvidda som er like fin gjennom alle årets sesonger.

Hold deg oppdatert på ledige hytter og hyttetomter på Gåsbu

Her kan du se hva vi til enhver tid har ute for salg av hytter og hyttetomter på Gåsbu. Klikk deg videre til våre Finn-annonser eller scroll deg nedover for å se bilder av hyttene vi har liggende ute.

Bilder fra tomteområdet

Skiparadis og sykkeldestinasjon

Vinteren lever på Gåsbu og skisesongen er både lang og snørik. Spenn på deg skiene rett utenfor hyttedøren og opplev Hedmarksvidda på sitt aller fineste. Her finner du også et utrolig bra sti-nett for sykkel i sommersesongen!

50 mil med topp preparerte skiløyper og vakre stemningsfulle lysløyper venter på deg her på Gåsbu, i et terreng som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Dette gjør Gåsbu til en av Norges ypperste langrennsdestinasjoner! Skisesongen varer helt fra oktober til april og løypene ligger rett ved hyttedøren din. Legg turen innom de stemningsfulle serveringshyttene Målia, Lageråkvisla, Stensfjellhytta og St.Olav for en solbærtoddy i solveggen eller en kanelbolle foran peisen. 6 km unna finner du også et supert alpinanlegg! I tillegg kan Gåsbu tilby både flomlysbelagt akebakke, natursti og utsiktstårn.

Enten du liker rolige trilleturer eller full fres på nye stier, så er Hedmarksvidda et optimalt sted for deg som liker å ferdes på sykkel. Gåsbu har et supert sti-nett for alle aldre og ferdighetsnivåer. 

sykkel_ski.jpg

Nyt Gåsbu fra sykkelsetet

Hedmarksvidda et optimalt sted for deg som liker å ferdes på sykkel.

Bukkehø er en populær modell med en flott planløsning som skaper fine soner i hytta. Her ser vi litt av kjøkkenet, spisestuen og stua.

Bestill prospekt

I prospektet kan du lese mer om Gåsbu Hyttegrend.

Disse hyttemodellene kan du bygge på Gåsbu