Her ved inngangsporten til Hedmarksvidda, venter unike hyttemuligheter som byr på gode naturopplevelser, rekreasjon og sporty utfordringer i friluft året gjennom. Med kun 1,5 time reisevei fra Oslo og 20 minutter fra Hamar, er Gåsbu et kortreist fristed med alle muligheter.

Velkommen til eventyrriket Gåsbu Hyttegrend

* 1,5 time unna Oslo

* 20 minutter til Hamar

* Prisgunstige solrike tomter

* Brøytet vei helt frem

* Stort utvalg i hyttemodeller 

* Offentlig vann og avløp

* Flomlysbelagt akebakke, skistadion, natursti og lysløyper


Snakk med meg om ting du lurer på - eller spør om en visning på hyttefeltet!

Se alle annonsene våre fra Gåsbu

I tillegg til ledige tomter har vi også konkrete hytter til salgs på Gåsbu. Her får du oversikten!

Ditt eget fristed

Ditt eget fristed - med naturidyll rett utenfor hyttedøra 

Gåsbu Hyttegrend er under stor utvikling og vi er stolte av å invitere til fantastiske Hedmarksvidda som er like fin gjennom alle årets sesonger. På vinterstid er Gåsbu viden kjent for sitt enorme løypenett med ferske skispor og lysløyper gjennom magisk vinternatur, buktende grantrær og glitrende snø. På høsten forvandles omgivelsene til et fargesprakende eventyrrike med den friskeste lufta, og etter vårens sildrende bekker og hvitveis kan du glede deg til sommerens turløyper blant lyng, småtjern og gamle seterveger. Gåsbu har et av Norges beste sti-nett for alle som liker å oppleve naturen fra sykkelsetet.


Skiparadis og sykkeldestinasjon

Vinteren lever på Gåsbu og skisesongen er både lang og snørik. Spenn på deg skiene rett utenfor hyttedøren og opplev Hedmarksvidda på sitt aller fineste. Her finner du også et utrolig bra sti-nett for sykkel i sommersesongen!

50 mil med topp preparerte skiløyper og vakre stemningsfulle lysløyper venter på deg her på Gåsbu, i et terreng som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Dette gjør Gåsbu til en av Norges ypperste langrennsdestinasjoner! Skisesongen varer helt fra oktober til april og løypene ligger rett ved hyttedøren din. Legg turen innom de stemningsfulle serveringshyttene Målia, Lageråkvisla,  Stensfjellhytta og St.Olav for en solbærtoddy i solveggen eller en kanelbolle foran peisen. 6 km unna finner du også et supert alpinanlegg! I tillegg kan Gåsbu tilby både flomlysbelagt akebakke, natursti og utsiktstårn. 

Nyt Gåsbu fra sykkelsetet

Enten du liker rolige trilleturer eller full fres på nye stier, så er Hedmarksvidda et optimalt sted for deg som liker å ferdes på sykkel. Gåsbu har et supert sti-nett for alle aldre og ferdighetsnivåer. 

Bestill prospekt

I prospektet kan du lese mer om Gåsbu Hyttegrend.

Bilder fra tomteområdet

Her kan du se sommer- og vinterbilder fra tomteområdet, som ligger solrikt til med utsikt mot Løten, Mjøsa, Toten, Helgøya og Minnesund.

Se dronefilm fra det vinterkledde tomteområdet

Her finnes det unike og kortreiste hyttemuligheter. Tenk å bare kunne spenne på seg skiene og kjøre rett ut i løypene!

Vil du komme på visning?

Vi viser deg gjerne rundt på Gåsbu! Benytt skjemaet så kontakter vi deg for et passende tidspunkt.
Jeg ønsker visning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se film fra den familievennlige hyttegrenda!

Hyttekonsulent Kjetil Noren tar deg med en tur på feltet og forteller deg alt om hvorfor Gåsbu er den perfekte hyttedestinasjonen for små og store.

Tomteoversikt

Spør meg om priser og løpende ledige tomter

Lurer du på hvilke av tomtene i hyttegrenda som er ledige? Eller priser? Jeg holder deg gjerne oppdatert.

Rett i nærheten av Hamar sentrum

Her ved inngangen til Hedmarksvidda har du skiløyper, akebakker og turterreng den ene veien - og bylivets fasiliteter den andre veien. Fra hyttedøren din er det kun 20 minutter til Hamar sentrum, som tilbyr badeland, kjøpesenter, serveringssteder, en idyllisk strandsone, et rikt kulturtilbud og en hyggelig gågate.

Hamar sentrum under åpningen av julegata. Foto: Frederik Garshol

Strandsonen, Koigen og stupetårnet i Hamar. Foto: Ingse Kjernmoen

Her kan du se eiendomsprofilen

Stort utvalg i hyttemodeller

På Gåsbu får du muligheten til å velge blant mange flotte hyttemodeller i ulik størrelse og prisklasse. Alle hyttene til BoligPartner er arkitekttegnet og skapt for å kunne tilby den gode, lune hyttefølelsen og er bygget for å stå støtt og solid i all slags vær - år etter år.

Se stemningsfilm fra Gåsbu her

Bli bedre kjent med området gjennom disse fine øyeblikkene og naturbildene.

Hyttedrømmen lever på Gåsbu

Hytta er stedet der vi stopper tiden sammen, tar vare på det nære, legger vedkubber i peisen og ser skumringen legge seg rundt fjell og over lyng. Hvilken del av eventyrriket skal vi utforske etter første kaffekopp imorgen?

Vil du at vi kontakter deg med mer informasjon?

Benytt skjemaet, så kontakter vi deg innen kort tid!
Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker