Boligpartner

Flott hyttefelt på Lenningen / Synnfjell

Feplassen er et nytt hyttefelt med tilsammen 35 tomter som ligger fint til i ei helling vestvendt med utsikt mot Jotunheimen. Utsikten mot sør er vidtrakt og vakker. Tomtene har gode solforhold hele dagen, med skiløyper som passerer rett foran tomta.

Det er i snitt 755 mm regn og snø i dette området fordelt på 133 dager, noe som betyr oppholdsvær i 232 dager av året. 

Nærmeste butikk ligger i Etnedal sentrum, ca 2 mil unna. 

Tomtene ligger i Etnedal kommune i Valdres ca 20 mil og 2.45 timer fra Oslo. Området ligger på ca 1000 moh.

Rik natur og flotte områder!

Spåtind er høyeste fjelltopp på 1414 moh, og er et yndet turmål ca. 6 km gåtur fra hyttefeltet. Synnfjellet byr på 350 km merkede turstier og bare i nærområdet rundt på Lenningen er det 60 km oppkjørte skiløyper. Her er det flott utsikt og gode solforhold.

Området kan by på alt fra lett skogsterreng til snaufjell. Perfekt for jakt, fiske og friluftsliv sommer som vinter. Mange tar også sykkelen i bruk både på stiene og langs veien. Lenningen er et utmerket utgangspunkt for turer innover Langsua og Jotunheimen nasjonalpark på sommerstid. 

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Feplassen?

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler

Atle Maurud

Tlf 90 17 74 77 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost

Fisking og padling i Etna

Elva Etna renner gjennom dalføret nede i Etnedal, og er en populær elv til både fisking og padling. Etna er faktisk en av de beste padleelvene i hele landet og tiltrekker seg derfor erfarne padlere fra både inn- og utland hvert år. Fra Feplassen er det ca 37 km ned til Etnedalen og Etna med padlemuligheter.

Severdigheter i området:

Langsua nasjonalpark er selvsagt områdets største severdighet, rett utenfor hyttedøra. Men ta turen til Etnedal og få med deg den flotte Juvfossen, som renner fritt fra ca. 40 meters høyde ned i elva Åfeta. Ta så en liten sving innom Bruflat kirke, som trolig er fra rundt 175o. Kirka er en laftet korskirke med kors i østre korsarm og takrytter over korsmidten.
Både døpefonten, altertavla, prekestolen og korskillet skal være laget av Ola Kvit på slutten av 1700-tallet. Lunde bru er også verdt en tur, som er landets eldste tørrmurte steinhvelvbru som fortsatt er i bruk.

Hyttemodeller

Bygg din drømmehytte! Her viser vi et lite utvalg hyttemodeller du kan bygge på Vaset. Ta kontakt for mer informasjon om hyttene, se på mulige tilpasninger og presentasjon av flere hyttemodeller.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Ønsker du mer informasjon om tomtene på Feplassen?

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler

Atle Maurud

Tlf 90 17 74 77 Send epost
BoligPartner Gjøvik Ringvegen 16, 2816 Gjøvik Tlf 47 80 17 00 | Send epost