Vakre Skeikampen - et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. Nå har du muligheten til å kjøpe tomt og bygge ny BoligPartner-hytte i disse attraktive omgivelsene.

Realiser hyttedrømmen ved Skeikampen

Vi i BoligPartner Lillehammer har hyttetomter til salgs på flere hyttefelt på Skei. 

Ønsker du å avtale privat tomtevisning - ta gjerne kontakt med oss - vi er bare en halvtimes tid unna 🚙


  • Slåseterlia Fjellgrend - Store, solrike tomter med flott utsikt
  • Blekastad hyttefelt - Solrikt område med store tomter som har en fin beliggenhet nær sykkelstier og skiløyper
  • Skeislia hyttegrend - Mindre tomter som ligger i flott vestvendt terreng ved Skeikampen med gode utsikts- og solforhold. Nærme ny ski- og skisytterarena.


Destinasjon Skeikampen

Kun fire mil fra Lillehammer og 22 mil fra Oslo, finner du snøsikre Skeikampen. Området tilbyr mange fritidsaktiviteter både om vinteren og på sommeren. Nyt din fritid og få tid til å gå på ski, stå alpint, gå turer, spille golf, sykle, fiske, padle eller ake. 

Ditt vinter-paradis

Med en beliggenhet cirka 800 meter over havet, regnes Skeikampen for å være et skikkelig vinter-eldorado med tilbud til hele familien. Her venter 150 kilometer oppkjørte langrennsløyper på deg. Liker du litt lengre turer, kan du for eksempel gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Ski-region og Kvitfjell. Da snakker vi over 60 mil med langrennsløyper fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for noen utrolige naturopplevelser. For å utvikle Skeikampen videre som en av landets beste ski-destinasjoner,er det nå satt igang bygging av en helt ny ski- og skiskytterarena. 

Alpinmoro for hele familien

Fjellet Skeikampen er 1.124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er to rullebånd og flere korte bakker. Det er tre grønne nedfarter, fem blå, seks røde og tre sorte. Den lengste nedfarten er 2.500 meter lang, og samlet er det 21 kilometer med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.

Skeikampen Alpinanlegg har et samarbeid med Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå, hvor man kan bruke det samme skikortet i alle de fem skianleggene. Samlet gir dette samarbeidet over 117 km løyper og 45 heiser.

Golfbane som lokker

Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. Skei Golfklubb sin bane har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5.200 meter.

 Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og for visning av tomteområdet.

Flotte tomter i tre hyttefelt

Ta kontakt for tomtevisning

Slåseterlia Fjellgrend

BoligPartner byr på store, solrike hyttetomter med flott utsikt i Slåseterlia fjellgrend. Her får du fantastiske skiløyper rett utenfor hyttedøra! Tomtefeltet ligger cirka 650-700 m.o.h. og er vestvendt med flatt eller lett skrånende terreng. Til alpinanlegget er det ca 2 km, og en skiløype i øvre del av feltet er sammenknyttet med det øvrige løypenettet på Skeikampen. Det nye ski- og skiskytteranlegget ligger rett i nærheten. Det er også ny matvarebutikk, sportsbutikk samt en koselig cafè under oppføring i gangavstand fra feltet. Sommerstid er området fint både til fot- og sykkelturer.

Til salgs

Her kan du se annonsene våre for Slåseterlia Fjellgrend

Blekastad hyttefelt

BoligPartner byr på store eiendomstomter med flott utsikt og gode solforhold i Blekastad hyttefelt på Skei! Fin beliggenhet rett inntil sykkelstier og skiløype-nettet på Skeikampen. Tomteområdet ligger flott til cirka 750 moh, 2,5 kilometer vest for Skeikampen og 1 kilometer fra Austlid fjellstue. Tomtene har sydøstvendt beliggenhet med flott utsikt mot bl.a. Skeikampen og Killiknappen. Tomtene er flate og noe lett skrånende og området er bevokst med noe granskog.

Til salgs

Her kan du se annonsene våre for Blekastad hyttefelt

Skeislia

Tomtene ligger i Skeislia hyttegrend ved Skeikampen. Tomtene ligger i vestvendt, flatt eller lett skrånende terreng med gode utsikts- og solforhold. Tomtene er forholdsvis flate, lunt beliggende bak en brink. Til alpinanlegget er det cirka to kilometer og en skiløype i øvre del av feltet er sammenknyttet med det øvrige løypenettet på Skeikampen. Ski- og skiskytteranlegget, som er under bygging, ligger rett i nærheten med tilhørende løyper bare 100 meter fra innkjøringen til feltet. Sommerstid er området fint til både fot- og sykkelturer.

Til salgs

Her kan du se annonsene våre for Skeislia hyttegrend

Dette er Skeikampen

Skeikampen byr på herlige opplevelser, både sommer og vinter. Se bildeglimt fra denne flotte destinasjonen her. Klikk på bildet for større visning. FOTO: Jon Gunnar Henriksen og Håkon Jørgensen

Eiendomsprofil