Boligpartner

Realiser hyttedrømmen ved Skeikampen

Slåseterlia Fjellgrend - store solrike tomter

BoligPartner byr på store, solrike hyttetomter med flott utsikt i Slåseterlia fjellgrend som ligger ved Skeikampen. Her får du fantastiske skiløyper rett utenfor hyttedøra!

Se våre hytter til salg (finn.no)
Se våre tomter til salgs (finn.no)

Slåseterlia fjellgrend

Destinasjon Skeikampen

Kun fire mil fra Lillehammer og 22 mil fra Oslo, finner du snøsikre Skeikampen. Området tilbyr mange fritidsaktiviteter både om vinteren og på sommeren. Nyt din fritid og få tid til å gå på ski, stå alpint, gå turer, spille golf, sykle, fiske, padle eller ake. 

I nærområdet

Det er ny matvarebutikk, sportsbutikk samt en koselig cafè under oppføring i gangavstand fra feltet. Sommerstid er området fint både til fot- og sykkelturer.

Ditt vinter-paradis

Med en beliggenhet cirka 800 meter over havet, regnes Skeikampen for å være et skikkelig vinter-eldorado med tilbud til hele familien. Her venter 150 kilometer oppkjørte langrennsløyper på deg. Liker du litt lengre turer, kan du for eksempel gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Ski-region og Kvitfjell. Da snakker vi over 60 mil med langrennsløyper fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for noen utrolige naturopplevelser. For å utvikle Skeikampen videre som en av landets beste ski-destinasjoner,er det nå satt igang bygging av en helt ny ski- og skiskytterarena. 

skei_9567-.jpg

Alpinmoro for hele familien

Fjellet Skeikampen er 1.124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er to rullebånd og flere korte bakker. Det er tre grønne nedfarter, fem blå, seks røde og tre sorte. Den lengste nedfarten er 2.500 meter lang, og samlet er det 21 kilometer med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.

Skeikampen Alpinanlegg har et samarbeid med Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå, hvor man kan bruke det samme skikortet i alle de fem skianleggene. Samlet gir dette samarbeidet over 117 km løyper og 45 heiser.

Golfbane som lokker

Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. Skei Golfklubb sin bane har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5.200 meter.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og for visning av tomteområdet.

Ta kontakt for tomtevisning

Ta kontakt med hyttekonsulent Svein Atle Staum for å avtale privat tomtevisning.