BoligPartner Hamar ønsker velkommen til snøsikre Budor! Her tilbyr vi solrike tomter med skiløyper rett utenfor hyttedøren. Tomtene ligger sentralt til med kort vei til familievennlig alpinanlegg. Byggestart høsten 2021 og 7 TOMTER SOLGT!

Finn din drømmetomt

Velkommen til Budor - porten til Hedmarksvidda.

Budor ligger ved porten til Hedmarksvidda, i Løten kommune, kun halvannen times kjøring fra Oslo, 1 time fra Gardermoen og en drøy halvtime fra Hamar 🚙

Tomtefeltet Svaenlia vil bestå av 23 attraktive tomter med flott sør-østvendt utsikt midt i et fantastisk område for helårsaktiviteter. Budor er den perfekte destinasjonen for dere som ønsker å finne roen i hverdagen, samtidig som dere ønsker en aktiv fritid. Vi har også 5 tomter på Kubakken, i veldig kort avstand fra skitrekket på Budor. Alle tomtene våre er under opparbeidelse og vil være klare for byggestart høsten 2021. 

Ønsker du privat tomtevisning? Ring oss eller send oss en e-post for nærmere avtale. BoligPartner har kontorer lokalt og vi er kun en telefon unna om du ønsker at vi møter deg på tomta og viser deg området, slik at du finner akkurat din drømmetomt! 

Hyttemodell fra BoligPartner - Bukkespranget
Hyttemodell fra BoligPartner - Bukkespranget


Snakk med meg om ting du lurer på - eller spør om en visning på hyttefeltet!

Se alle annonsene våre fra hyttefeltet

Tomtefeltene

Se oversiktsbilde av tomtefeltene og kart over området.

Se video fra området

En aktiv fritid

Fra Budor har du tilgang til over 300 kilometer med oppkjørte spor i Norges fineste skiløyper på Hedmarksvidda. Løypene brukes hyppig av alt fra familier til verdens beste langrennsløpere.

Like ved tomtefeltet finner du også et familievennlig alpinanlegg for dere som ønsker litt ekstra fart og spenning. Anlegget har også en egen kjelkenedfart, og nederst i bakken er det et tilrettelagt område hvor dere kan kose dere foran grillen. 


Koiedalen er populært for deg som vil oppleve skogens ro på en lett tilgjengelig måte. Området består av en samling skogskoier, som hver for seg forteller historien om skogarbeideren. I tillegg til koier og gapahuk, er det tilrettelagt med stier, og det finnes både lekeapparater for barna og sitteplasser. Her kan hele familien kose seg sammen på tur. 

Fantastisk natur på alle kanter

Dette er oss

Velkommen til BoligPartner Hamar! Vi er en ivrig og dyktig gjeng med god erfaring innen hyttebygging og vi tilpasser hytta di slik at du får en optimal løsning som passer for deg og ditt behov. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig hytteprat.

BoligPartner Hamar er salgskontoret vårt i hjertet av Innlandet. Vi har bygget og realisert hus og hyttedrømmer i distriktet vårt - sikret høy kvalitet gjennom lang erfaring, gode fagkunnskaper og sterk lokalkunnskap. 

BoligPartner Hamar er et team med administrasjon, selgere og byggeledere som tilbyr deg råd og veiledning. Vi planlegger/tegner, ivaretar søkeprosesser mot offentlige myndigheter og følger tett opp i driftsfasen.

Velkommen til oss på Tjuvholmen i Hamar - for en prat om hus, hytte eller leilighet! Vi møter deg gjerne også digitalt. 

Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene

Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Vi spiller på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker