BoligPartner Hamar ønsker velkommen til snøsikre Budor! Her tilbyr vi solrike tomter med skiløyper rett utenfor hyttedøren. Tomtene ligger sentralt til med kort vei til familievennlig alpinanlegg.

Finn din drømmetomt

Velkommen til Budor - porten til Hedmarksvidda.

Ditt sted i på fantastiske Hedmarksvidda

Budor ligger ved porten til Hedmarksvidda, i Løten kommune, kun halvannen times kjøring fra Oslo, 1 time fra Gardermoen og en drøy halvtime fra Hamar 🚙

Byggeklare tomter

Tomtefeltet Svaenlia vil bestå av 23 attraktive tomter med flott sør-østvendt utsikt midt i et fantastisk område for helårsaktiviteter. Budor er den perfekte destinasjonen for dere som ønsker å finne roen i hverdagen, samtidig som dere ønsker en aktiv fritid. Tomtene er byggeklare og vi er klare til å starte byggingen av din drømmehytte.

Vi møter deg gjerne til privat visning!

Ønsker du privat tomtevisning? Ring oss eller send oss en e-post for nærmere avtale. BoligPartner har kontorer lokalt og vi er kun en telefon unna om du ønsker at vi møter deg på tomta og viser deg området, slik at du finner akkurat din drømmetomt! 

Hyttemodell fra BoligPartner - Bukkespranget
Hyttemodell fra BoligPartner - Bukkespranget

Ta gjerne kontakt med meg!

Tomtefeltene

Se oversiktsbilde av tomtefeltene og kart over området.

Klikk deg videre inn til våre annonser på Finn.no

Herfra kan du lett klikke deg inn på Til salgs annonsene våre på Finn.no og få god oversikt over alle de spennende mulighetene vi har ute for salg på Budor. (Vi minner om at dette er illustrasjoner for å vise selve hyttemodellene og at naturlig miljø og omgivelser vil avvike fra aktuelle tomter.)

Se video fra området

En aktiv fritid

Fra Budor har du tilgang til over 300 kilometer med oppkjørte spor i Norges fineste skiløyper på Hedmarksvidda. Løypene brukes hyppig av alt fra familier til verdens beste langrennsløpere.

Fantastisk natur på alle kanter

Dette er oss

Velkommen til BoligPartner Hamar! Vi er en ivrig og dyktig gjeng med god erfaring innen hyttebygging og vi tilpasser hytta di slik at du får en optimal løsning som passer for deg og ditt behov. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig hytteprat.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene

Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Vi spiller på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker