Ro hyttene

Våre mest prisgunstige hyttemodeller

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det ekte hyttelivet som er den aller største. Nå lanserer BoligPartner Ro-hyttene som er våre absolutt mest prisgunstige hyttemodeller.

Savner du å ha et sted å reise til? Et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det ekte hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme.

Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet Ro-hyttene som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Disse hyttene er romslige og har plass til akkurat det du har behov for. Du velger selv om du ønsker å bygge med eller uten hems. Med hems på hytta kan du få hele 10 ekstra sengeplasser. Hyttene har en ren og enkel form. Dette er helt klart praktiske hytter og våre absolutt mest prisgunstige modeller.

Med Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Dette er perfekte hytter for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed. Hit kan du alltid reise for å nyte lange turer i naturen eller bare sitte inntil hytteveggen mens du kjenner vårsola varme i kinnene. Tenk å kunne spise vafler her ute til lunsj, tenne bålpanna på ettermiddagen og avslutte kvelden med noen runder Yatzy eller Ludo. 

Du bestemmer hvordan du vil ha det på hytta. Det handler om din fritid og frihet - ekte hytteglede.

Bestill gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre Ro-hytter

Våre Ro-hytter kommer i to ulike størrelser, Ro 1 og Ro 2. Ønsker du mer plass i hytta og større fleksibilitet, kan du velge å bygge med hems i tillegg.