Ro hyttene

Hytta Ro1 er en prisgunstig hytte

Ro-hyttene er våre absolutt mest prisgunstige hyttemodeller. Her får du mye hytte for pengene.

Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet de meget prisgunstige Ro-hyttene som passer godt sammen med det gode hyttelivet. 

Det er BoligPartner som har byggeledelsen. Det er vi som koordinerer alle underleverandører slik at du kun forholder deg til oss gjennom hele byggeprosessen. Det er vi som tar ansvar for alt fra søknadspapirer, godkjenninger, fraktkostnader samt selve byggingen og ferdigstillingen. Vår leveranse er ferdig hytte over grunnmur. Det du må betale i tillegg er blant annet kjøp av tomt, grunn- og betongarbeider samt offentlige gebyrer. 

Last ned vår nye, digitale hyttekatalog og les alt om Ro-hyttene med deres tilvalg og muligheter. Fyll ut skjemaet under og du får tilgang til hyttekatalogen med en gang. 

Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se våre Ro-hytter

Våre Ro-hytter kommer i to ulike størrelser, Ro 1 og Ro 2. Ønsker du mer plass i hytta og større fleksibilitet, kan du velge å bygge med hems i tillegg.

Kundetilpasset Ro-hytte

Her kan du se bilder av en kundetilpasset Ro 2 hytte

Gled deg til ekte hyttekos

Vi lever litt annerledes på hytta. Det er her vi senker skuldrene, finner roen, nyter fritiden og tar en pause fra hverdagen hjemme.

Våre mest prisgunstige hyttemodeller

Savner du å ha et sted å reise til? Et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det ekte hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme.

Ro-hyttene som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Disse hyttene er romslige og har plass til akkurat det du har behov for. Du velger selv om du ønsker å bygge med eller uten hems. Med hems på hytta kan du få hele 10 ekstra sengeplasser. Hyttene har en ren og enkel form. Dette er helt klart praktiske hytter og våre absolutt mest prisgunstige modeller.

Med Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Dette er perfekte hytter for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed. Hit kan du alltid reise for å nyte lange turer i naturen eller bare sitte inntil hytteveggen mens du kjenner vårsola varme i kinnene. Tenk å kunne spise vafler her ute til lunsj, tenne bålpanna på ettermiddagen og avslutte kvelden med noen runder Yatzy eller Ludo. 

Du bestemmer hvordan du vil ha det på hytta. Det handler om din fritid og frihet - ekte hytteglede.

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.
Jeg ønsker en uforpliktende hytteprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.