Hva koster våre ferdighus?

Det er svært enkelt å få pris på våre ferdighus! Alt du trenger å gjøre er å bestille en huskatalog fra oss. Denne sender vi gratis til deg i posten. Etter dette vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg. Da vil du blant annet få en full oversikt over våre konkurransedyktige priser med en prisliste for din byggekommune.
Bestill gratis huskatalog Få info om PRISER
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Mest fornøyde kundene

Skal du bygge nytt hus eller ny hytte? Da kan du trygt velge oss. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Faktorer som påvirker prisen

Mens du venter på informasjon om våre priser, kan du bruke tiden på å sette deg inn i hva annet som påvirker totalkostnaden for ditt hus. Nedenfor har vi et eksempel på hvilke kostnader og priser som inngår i å bygge et ferdighus fra BoligPartner.

Se vårt priseksempel her

Alvheim er et populært hus for mange barnefamilier med sine tre soverom, to bad, eget vaskerom og loftsstue. En boligdrøm for mange. Men hva må du egentlig betale for dette huset?

Bestill gratis magasin

Her kan du lese alt om våre aller mest populære husmodeller
6B Forside Magasin Tilpasset

Bestill gratis magasin med priseksempler på hus

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygge nytt hus og pris på dette

Å bygge nytt hus er kanskje den største økonomiske investeringen du gjør i livet. Hvor mye et hus totalt sett koster, varierer veldig, både ut fra størrelse på huset og hvor i landet du ønsker å bygge. Jo mer sentralt man ønsker å bo, jo dyrere er som regel tomtene. 

Pris på ytre faktorer

Prisen på et nytt hus, varierer også mye ut fra både størrelsen på huset og hvilken standard man ønsker. I tillegg har du de ytre faktorene, som for eksempel behovet for sprenging, pigging i fjell eller tilførsel av masse i forbindelse med grunnarbeidene på tomten din. Nettopp disse grunnforholdene har en stor betydning på totalprisen for ditt nye hus. Noen ønsker også å sette av penger til opparbeidelsen av hage med alt fra støttemurer, asfaltering og beplantning. 

Pris på innvendig standard

Hvilken innvendig standard du ønsker, påvirker prisen på å bygge huset ditt. I BoligPartner har vi gode standard-produkter som er inkludert i vår pris til deg, men mange av våre kunder ønsker å justere på dette, eller oppgradere disse produktene. Alle slike tilvalg og endringer kan påvirke totalprisen. Eksempler på dette kan være hvis du ønsker andre fliser på bad, en annen type innvendig trapp eller en annen peis-løsning i stua enn det som er inkludert i vår standard leveranse. Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke produkter som er inkludert i BoligPartner sin leveranse, er det bare å ta kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge.


Klikk her for å komme til listen over alle våre salgskontorer i Norge.  

Så mye koster ditt nye hus

Våre rådgivere har fokus på å gi en så nøyaktig totalpris som mulig før du bestemmer om du ønsker å bygge eller ikke. 

Derfor setter boligkonsulenten opp en økonomisk rammeplan for deg. Denne inneholder alle elementene i prosjektet – fra tomtekostnaden og gravearbeidet til kommunale gebyrer. Rammeplanen blir dermed ditt budsjett som du kan ta med til banken og diskutere lånerammer. BoligPartner er en stor og trygg boligleverandør som har realisert tusenvis av boligdrømmer gjennom snart 30 år. Uansett om det gjelder byggesøknader, kommunale papirer, endringer av planløsninger eller noe annet, så hjelper og rådgir boligkonsulentene våre deg. Dette gjelder også i forhold til byggekostnader og totalpris på prosjektet ditt. 

Kjetil Noren er en av våre mange boligkonsulenter som gjerne setter opp en økonomisk plan for ditt byggeprosjekt slik at du får en så nøyaktig totaltpris som mulig før du bestemmer deg for om du ønsker å bygge eller ikke. 

Les gjerne mer om hvordan vi er en god rådgiver for deg, både før og gjennom hele byggeprosessen. 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Spar penger hver måned ved å bo i nytt hus

Her finner du mer nyttig informasjon om fordelene ved å bygge nytt vs. å kjøpe en eldre bolig med behov for vedlikehold og oppussing.

Pris på antall våtrom

Hvor mange bad trenger du i ditt hus? Er det behov for eget vaskerom, eller går det fint med en smart vaskeromsløsning inne på hovedbadet ditt? Våtrom er en viktig driver av pris. Dette er ofte de dyreste rommene å bygge i et hus, og derfor påvirker de hvor mye det koster å bygge huset ditt. Derfor er det alltid smart å gjøre en skikkelig vurdering av hvor mange bad, WC og evt. vaskerom du trenger. Det er nemlig penger å spare, ved å redusere antallet slike rom. 

Antall bad i huset, påvirker totalprisen for å bygge nytt hus.

Illustrasjon av hovedbadet i vår husmodell Ladegaard fra Herskapelig-serien. 

Spar penger med egeninnsats

Har du tid, erfaring og kompetanse kan du gjerne gjøre egeninnsats i byggingen av huset ditt. Det er Ikke alt kan trekkes ut og utføres som egeninnsats, men vi vil gi deg råd og bli enige om hva du kan utføre selv. Det er viktig at din egeninnsats utføres i avtalt tidsperiode, og at den ikke blir forsinket. Hvis du ikke blir ferdig med din egeninnsats innen tidsfristen som er satt, vil dette påvirke fremdriftsplanen og skape forsinkelser for resterende arbeider. 

Prisen på å bygge hus påvirkes av om du gjør egeninnsats eller ikke.

Prisen på å bygge hus påvirkes av om du ønsker å gjøre egeninnsats eller ikke i byggeprosjektet. 

Ti gode grunner til å bygge nytt hus

Usikker på om du skal kjøpe bruktbolig eller bygge nytt? Ta en kikk på disse ti gode grunnene til å investere i noe som er helt nytt.
Jeg ønsker en uforpliktende prat om huspriser
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygge nytt eller kjøpe ferdighus brukt?

Hva lønner seg for deg å gjøre?