Hva koster våre ferdighus?

Det er svært enkelt å få pris på våre ferdighus! Alt du trenger å gjøre er å bestille en huskatalog fra oss. Denne sender vi gratis til deg i posten. Etter dette vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg. Da vil du blant annet få en full oversikt over våre konkurransedyktige priser med en prisliste for din byggekommune.
Bestill gratis huskatalog Få info om PRISER
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Mens du venter på informasjon om våre priser, kan du bruke tiden på å sette deg inn i hva annet som påvirker totalkostnaden for ditt hus. Nedenfor har vi et eksempel på hvilke kostnader og priser som inngår i å bygge et ferdighus fra BoligPartner.

Se vårt priseksempel her

Prato er et av våre mest populære hus med blant annet fire soverom, to stuer og to bad fordelt på 179 kvadratmeter i bruksareal. En boligdrøm for mange. Men hva må du egentlig betale for dette huset?

Ti gode grunner til å bygge nytt hus

Usikker på om du skal kjøpe bruktbolig eller bygge nytt? Ta en kikk på disse ti gode grunnene til å investere i noe som er helt nytt.
Jeg ønsker en uforpliktende prat om huspriser og muligheter
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygge nytt eller kjøpe ferdighus brukt?

Hva lønner seg for deg å gjøre?

Informasjon og inspirasjon

Her kan du lese mer om andre viktige temaer for deg som ønsker å bygge nytt. Nedenfor finner du informasjon om pris, tomt og byggeprosessen.

Bestill gratis boligmagasin

Her kan du lese alt om byggeprosessen
Magasin Forside Ny

Bestill gratis magasin

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker