Boligpartner

Trehusene

Adresse:
Brygga 11, 2317 Hamar
Veibeskrivelse

Trehusene er et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner. Trehusene er moderne boligblokker i fire etasjer hvor bruken av tre kombineres med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Totalt sett er Trehusene fra BoligPartner så miljøvennlig at konseptet blir sertifisert etter Breeamstandarden. Dette er en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd.

Kontaktpersoner

Portrett av Knut Moe

Daglig leder Trehusene

Knut Moe
Portrett av Truls Kronberg

Prosjektsjef

Truls Kronberg
Portrett av Knut Hafsjold

Prosjektleder Drift

Knut Hafsjold
Portrett av Anders Nygård

Prosjektleder

Anders Nygård
Portrett av Nina Dæhli Harviken

Salgs- og markedsansvarlig Trehusene

Nina Dæhli Harviken
Portrett av Tor Arne Olsen

Prosjektleder drift

Tor Arne Olsen

Trehusene til salgs nå

Navneberget

Moderne og praktiske leiligheter med et fantastisk grøntområde utenfor døren. På Navneberget i Stange, Innlandet, vil det bli tilrettelagt for å kunne nyte områdene og det er ikke langt til flotte turstier. Meld interesse nå!

Les mer om prosjektet Navneberget

Flisa

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, skal BoligPartner bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer om prosjektet på Flisa her

Maura

Trehusene i Maura ligger på det nyetablerte boligfeltet Holaker. Her kan du bo i landlige og grønne omgivelser, men fortsatt ha kort vei til byene omkring. Alle leilighetene har en praktisk planløsning og stor uteplass med gode solforhold.

Les med om prosjektet i Maura

Skarnes

Så deilig det må være å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med gangavstand til det meste. Kjøper du leilighet i Trehusene på Skarnes får du nærhet til sentrum med alle servicetilbud, det er kort vei til elven, rekreasjonsområder og det er kun et par skritt unna trimløypene i Skarnesberget. Oslo og Kongsvinger ligger kun en liten togtur unna. Bygging er igangsatt.

Les mer om prosjekt Skarnes

Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen på Sørumsand. Uansett hvor i livet du er nå, kan du finne den perfekte leiligheten for deg her. Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

Les mer om prosjekt Fossumtoppen