Tenk å kunne våkne til lukten av sjø. Sitte der inntil hytteveggen mens du nyter dagens første kaffekopp og lar blikket skue utover vannet. Bygg ny sjøhytte med BoligPartner du også og realiser den store hyttedrømmen.

Ferdighytte ved sjøen

Er du glad i sjøen, havet, vannet? Mange drømmer om å ha sin hytte liggende på en flott tomt hvor du kan la blikket gli utover horisonten.

Sjøhytte - ditt andre hjem

BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og vår 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger hytter. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale sjøhytta for akkurat deg og din familie.

Hva er deres hyttebehov?

Vi har alle ulike behov. Noen ønsker en stor hytte med god plass til venner og familie, mens andre er mest opptatt av utelek og friluftsliv og foretrekker en mindre og praktisk sjøhytte. For BoligPartner er det viktig å tilby hytter for alle behov. For å gjøre hyttedrømmen lettere tilgjengelig tilbyr vi nå flere og mindre varianter av vår sjøhytter. Har du behov for mer plass etterhvert er det enkelt å få tilpassede moduler som kan gi deg ekstra plass til det du ønsker. Disse kan være både frittstående eller kobles på den eksisterende hyttekroppen. Te en kikk, kanskje du finner din drømmehytte hos oss.

Sjøhytter med hems

Å bygge ny hytte med hems gir deg mange fordeler. Ikke bare blir hytta enda mer trivelig og koselig, du får også utnyttet arealet maksimalt. Ta gjerne en kikk på vår Birken-serie hvor flere av hyttene har denne funksjonelle løsningen med hems. Praktisk og veldig smart. Det sikrer deg den ekstra plassen du trenger slik at du kan invitere med deg både familie og venner på hyttetur. Se for eksempel nærmere på Nysetera

Vi er din rådgiver

Vår anbefaling er at du tar kontakt med din lokale hyttekonsulent i BoligPartner. Vi er her for deg og ønsker å være din rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Husk også at alle våre hytter kan tilpasses, slik at du kan få en skreddersydd løsning som passer både hyttetomten og dine ønsker. 

Ferdighytte om sommeren

Noen ønsker en stor hytte med god plass til venner og familie, mens andre er mest opptatt av utelek og friluftsliv og foretrekker en mindre og praktisk fjellhytte. For BoligPartner er det viktig å tilby sjøhytter for alle behov

Bygg ny hytte

Se noen av våre kundereportasjer med intervjuer og bilder av andre som har realisert sin drøm om ny hytte.