Moderne hus

Lekestue


Forrige Neste

Moderne lekestue som passer våre moderne hus

Moderne-lekestua har et stramt, enkelt og lekent uttrykk, og matcher husene i Moderne- og Quadra-serien helt perfekt! Tenk å få sitt eget, bittelille funkisinspirerte hus i hagen. For en drøm!

Det karakteristiske pulttaket er et velkjent signaturelement fra Moderne-husserien. For optimale lys- og solforhold er vinduene plassert diagonalt i hjørnene, og males den i to-tre farger tydeliggjøres lekestuens to panelretninger - skikkelig tøft! 

I likhet med vår populære lekestue med Nostalgi-signatur, holder Moderne-lekestuen den samme høye kvaliteten som alle våre bolighus. Vi har også fått spesialdesignet en miniatyrinngangsdør og små vinduer av topp kvalitet til lekestuen.

Last ned prospekt med "ofte stilte spørsmål", pris og bestillingsskjema her

Moderne-lekestuen er så liten at du ikke trenger å søke kommunen om byggetillatelse. Samtidig er den stor nok til å fungere som både anneks, redskapshus eller snekkerbod - og det er fullt mulig å isolere den og legge inn strøm. Uansett om dette er barndomsdrømmen du aldri fikk – eller snekkerbua du alltid har drømt om – kan vi love deg at lekestuen vil glede hele familien, uansett alder. 

Levering og pris

Moderne-lekestuen produseres etter hvert som vi får bestillinger og vi beregner ca. 5 ukers leveringstid. Byggesettene kan hentes hos vår leverandør Gausdal Bruvoll i Gausdal kommune i Oppland – eller det kan sendes til en bestemt adresse. Frakt kommer i tillegg til byggesettprisen.

Byggesett koster 46.750 kroner inkl. mva. pluss frakt. Kun tegninger koster 4.750. Fraktprisen vil variere ut fra hvor langt byggesettet skal fraktes. Frakt fra Gausdal til for eksempel Drammen vil koste ca. 4.500 inkl. mva.

Last ned prospekt med "ofte stilte spørsmål", pris og bestillingsskjema her

Har du spørsmål vedrørende bestilling og leveranse? Da kan du kontakte oss på Facebook, eller sende en mail til lekestue@boligpartner.no

  • BRA bolig: 5 m2
  • L x B: 3,2 x 2 m
  • Soverom: 0
  • Energimerking b
  • Tomtetype Flat

Se film av BoligPartner sin lekestue i nostalgisk stil

Med våre to spesialdesignede lekestuer kan drømmen oppfylles; enten med et nostalgisk eller et moderne uttrykk. Velkommen inn i denne Nostalgi-lekestua, som har overbygd inngangsparti, vakker vindusomramming, mønedekor og søyler.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Inspirasjon / aktuelt

Her får du inspirasjon og nyttig informasjon